1 dizi bölümü çekmek ne kadar sürer

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
outofdark

outofdark

Üye
    Konu Sahibi
1 dizi bölümü çekmek ne kadar sürer
merak ettim bir dizi bölümü çekmek ne kadar sürer
Konuyu nereye açacağımı bilemedim o yüzden buraya açtım

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
hayırdır aga yönetmenliğe el mi attınn :D

BerivanAkagunduz

Üye
filme göre değişir

WaLLcoT

WaLLcoT

Üye
1 hafta sürer heralde :)

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Filme göre değişir.Gidip klasik saçma sapan entrikalı türk filmini çekmek var birde bir The Walking Death, Game of Thrones, Doctor Who falan çekmek var.Bizim türk filmleri en fazla 1 hafta sürüyordur ama yabancı filmlerin bazı bölümleri için 2 hafta uğraşıldığını duymuştum.O yüzden bir çok yabancı filmde sezon arası veriyorlar.

- - - Eklendi - - -

Yok ya oyuncular sürekli çok çalıştıklarını söylüyorlar ondan merak ettim

Türk oyuncular çok çalışıp ne yapıyorlar ki Allah aşkına.En fazla bağırarak ağlamak ve kahkaha atmak -.-

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Şöyle diyeyim ben 8. sınıfta dershaneye giderken bi ara Eskişehir vilayet meydanında dizinin bir bölümü vardı..

Çektikleri kısımda iki tane araba valiliğe geliyor, arabadan iniyorlar içeri giriyorlar. İçerde ne yaptıklarını artık önceden çekmişlerdir herhalde içeri girdikten sonra hemen arabaya atlayıp çıkıyorlar.

Yani çektikleri sahne sadece arabaların valiliğe gelip gidişi.. Saat 9 gibi hazırlıkları falan yapıyorlardı 11 gibi başladılar çekmeye 13te de toplanmaya başlamışlardı.. Sadece bu sahne için bu kadar uğraşmaları şaşırtmıştı beni...

Hazırlıkları falan baya bir sürüyor makyajlar ışık ayarlamaları kameranın yerleştirilmesi falan.. Kamera için ray döşüyorlar falan :D

CasuS_87

CasuS_87

Üye
Filme göre değişir .. Kimi 1 hafta kimi 1 ay :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt