Bız okuLda bır uyguLama basLattık.Her sıNıf FiListindeki 1 KardesiMizin ayLık masrafLarını ustLendık.23 kısıyız sadece bızım sıNıfTa. Herkes ayda 1 kere 5 teLe verıor asgari. Kimi hafTada 5 tL verıo. Allah'a sukur zaTen sıNıfımızda durumu koTu oLan yok.O cocuk cok mutLu sanırım.. Bence boyLe uyguLamaLarı arTırmak Lazım. İsraiL gbi acımasz bir uLkenın bırakTıgı ızLerı sıLmek ve oLmamasını sagLamak saNdıgımız kadar zor deıL ama koLay da deıL...MitingLere gdip bagırıp oLacak bısey hc deiL.. LütFen eLimiz kaLem tutsun..!! KahroLsun ......!!!
Ben Yardimci oLurum.Metin2 2 tane charimi sattim 2000 TL ye o para hepsi onlara olsun ama siteye girdim boyle yaziyor:
"Yakında Tunceli / PertekYatılı Bölge İlköğretimOkulu ÖğrencilerinDilekleriyle Burada Olacağız.Tüm Duyarlı İnsanlarımıza Teşekkürü Bir Borç Biliriz www.1dilegimvar.com"
Site artık kulanım dışı olup,erotizm içerikli domainlerin tanıtımlarını yapmaktadır.
Üst konudan alınıp,site aktif olana kadar kilitlenmiştir.(Siz buna ömür boyu da diyebilirsiniz. )