1 Dileğim Var !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

haltie

Üye
site sorunlu kardeşİm

güzel konu fakat site opera ie8 ve mozilla ile açılmıyor

Dawn

Emekli Yönetici
cok duygulandım ilk defa göruyorum etkildei cocuklar beni özelikle şu istek

en yakın zamanda bu kardeşimizin dileğini yerine getirecem

Cok Teşekkür Ederim Herkez Elinden Gelen Yardımı Yaparsa İyi Olur

uLasabıLen ıLetebıLır mı ? Kırık Lınk..

--------------- Ekleme ---------------

Bız okuLda bır uyguLama basLattık.Her sıNıf FiListindeki 1 KardesiMizin ayLık masrafLarını ustLendık.23 kısıyız sadece bızım sıNıfTa. Herkes ayda 1 kere 5 teLe verıor asgari. Kimi hafTada 5 tL verıo. Allah'a sukur zaTen sıNıfımızda durumu koTu oLan yok.O cocuk cok mutLu sanırım.. Bence boyLe uyguLamaLarı arTırmak Lazım. İsraiL gbi acımasz bir uLkenın bırakTıgı ızLerı sıLmek ve oLmamasını sagLamak saNdıgımız kadar zor deıL ama koLay da deıL...MitingLere gdip bagırıp oLacak bısey hc deiL.. LütFen eLimiz kaLem tutsun..!! KahroLsun ......!!!

D3N1Z

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar sitedeki sorunlar ellerinden geldigince giderilmiş daha iyi ulasım ıcın yenılenmısdır bilginize

Sitede hiçbir sorun bulunmamaktadır .. Hem Doğuş abimizin yorumuna katılmaktayım ..

Hkn's

Üye
çok güzel bişey bu

kol@j

Üye
hassasiyetin duygulandırıcı...
seni kutluyorum...

Tuba

Üye
cok duygulandım ilk defa göruyorum etkildei cocuklar beni özelikle şu istek

en yakın zamanda bu kardeşimizin dileğini yerine getirecem

--------------- Ekleme ---------------

güzel yararlı konu teşekkürler

Perfect!

Üye
gerçekten çok iyi bi uygulama

Ben Yardimci oLurum.Metin2 2 tane charimi sattim 2000 TL ye o para hepsi onlara olsun ama siteye girdim boyle yaziyor:

"Yakında Tunceli / PertekYatılı Bölge İlköğretimOkulu ÖğrencilerinDilekleriyle Burada Olacağız.Tüm Duyarlı İnsanlarımıza Teşekkürü Bir Borç Biliriz www.1dilegimvar.com"

Beni bu kisilere ulastirabilecek varmi?

Reşwan

Emekli Yönetici
bilgilendirme için teşekkürler

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Site artık kulanım dışı olup,erotizm içerikli domainlerin tanıtımlarını yapmaktadır.
Üst konudan alınıp,site aktif olana kadar kilitlenmiştir.(Siz buna ömür boyu da diyebilirsiniz. )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...