1 Dileğim Var !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

D3N1Z

Üye
    Konu Sahibi
1 Dileğim Var !

Bu site Tunceli'de Hozat yatılı ilköğretim okulununun 1 dileğim var sitesi.Bu sitenin anasayfasında çocukların dileklerini görüp gerçekleştirebilirsiniz.Öyle büyük şeyler istemiyorlar zaten, akıllarına gelmez çocukların büyük şeyler istemek.

Tepkiler: Perfect!, kol@j, Tuba ve 16 diğerleri

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Çok güzel bir uygulama, küçücük kalplere koskocaman sevgiler yaşatabiliriz.

Catty

Emekli Yönetici
Bencede ya ilginç olan ne ?? İnşallah rabet olur ..

Exalans

Üye
ya beni çok zayıf noktamdan yakaladınız böyle ilkokul öğrencilerinin ihtiyaçlarını karşılıksız bırakamam irtibat kurduğunuzda Hozat ta kargo olmadığını ptt kullanmanız gerektiğini söyleyeceklerdir elinizde kullanmadığınız araç gereçlerini yollamaktan çekinmeyelim

Catty

Emekli Yönetici
İnşallah

D3N1Z

Üye
    Konu Sahibi

Teşşekurler arkadasim

ChavRash Üst konu içinde teşşkurler küçük yürekle küçük hediyelerle ÇOK BUYUK mutluluklar kazandirabilirz

Lina_TR

Üye
Bu güzel dileğinle bizi yönlerdiğin için teşekkürler

Site 404 hatası veriyor çoğu linklerinde örn: öğrencilerden mektuplar linkinde.Yönetimine ulaşabilen iletsin lütfen...

lovestar

Üye
konuyu okumadan cvp yazmayı alışkanlık edinenler ancak ilginç yazıp rezil olurlar böyle.çok anlamlı olmuş bu.başlıyorum hemen kullanmadığım işe yarar şeyleri paketlemeye.sağolasın...

D3N1Z

Üye
    Konu Sahibi
NeedleFluff Site galiba bir değişime uğruyor webmaster'lari iyi değil parça parça yapiyor ondan zaman içerisinde hata çıkabiliyor tabi bu tahminim cunku site ye zamanla bakıyorum yavas yavas değişime uğruyor...

Lovestar alakan için tşrkler...

MvP22

Üye
Küçük çocukları mutlu etmek güzel olur her halde

berkan55

Üye
cennete gitmek isterdimmmm

G.se

Üye
keske bütün dilekler böyle anlamlı olsa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...