1 değil, 2 yıldız

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
XMEN_43

XMEN_43

Üye
    Konu Sahibi
1 değil, 2 yıldız
1 değil, 2 yıldız
Adnan Polat, yeni yıldız transferinde büyük yol katettiklerini belirterek, taraftarlardan sürprize hazır olmalarını istedi. Kewell'daki gibi işi sessiz, sedasız halledeceklerini belirten Başkan, "Belki de 1 değil, 2 yıldız alırız" müjdesini verdi.
18.7.2008



Çalışmalar çok gizli
Galatasaray Başkanı Adnan Polat’tan, Sarı-Kırmızılı taraftarlara bir müjde daha... Gelecek vaat eden yıldız adaylarının yanısıra, Harry Kewell gibi bir ünlü ismi transfer eden Polat, “Yeni bombalar için hazırlıklı olun” mesajını yolladı. Üç kulvarda birden şampiyonluk kovalayabilmek için kaliteli ve alternatifli bir kadro oluşturmaya çalışan Cim Bom’da, hemen her gün yeni isimler ortaya atılırken, son olarak gündeme gelen Real Zaragozalı Oliveria’nın bir aldatmaca olabileceği ileri sürülüyor.
Oliveira bitti mi?
Ancak Brezilyalı golcünün, ‘Şampiyonlar Ligi’nde yer alacağı için Galatasaray ile kesin olarak anlaştığı’ da belirtiliyor. Bu ikilem, Harry Kewell ismini medyadan bir sır gibi saklamayı başaran ve ancak kesin anlaşma sağlandığı zaman resmi olarak açıklayan Sarı-Kırmızılı Yönetim’in, yeni bombaları da aynı yöntemle patlatmaya çalıştığının göstergesi’ olarak nitelendiriliyor. Futbol şube sorumlusu Haldun Üstünel’le İspanya-İngiltere arasında mekik dokuylan Polat, transferler ilgili şunları söyledi:
365 gün transfer
“Ortaya her gün yeni iddialar atılıyor, bir çok isim Sarı-Kırmızılı takımla birlikte anılıyor, Harry Kewell transferindeki gibi sessiz sedasız gidiyoruz. Yıldız transferinde birkaç pürüz dışında önemli yol kat ettik. Taraftarlardan sürprize hazır olmalarını istiyorum. Hatta bir değil, iki futbolcu bile alabiliriz. Bizde transfer hiçbir zaman bitmez, sezon boyunca devam eder. Taraftarımızın gurur duyacağı bir kadro oluşturmak için elimizden geleni yapıyoruz, hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyoruz.”
 


qurbuz

qurbuz

Üye
:oke:
 
red_dragon_70

red_dragon_70

Üye
tahminimce olivera ile gündem oyalayıp crespoyu alcaz
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt