1 Dakikanızı Alamayacak Lütfen Sizde Tıklayın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

S1FR3K1R1C1

Üye
    Konu Sahibi
1 Dakikanızı Alamayacak Lütfen Sizde Tıklayın
1 DAKİKANIZI ALMAYACAK!.. LÜTFEN SİZ DE TIKLAYIN...

Bodrum Yarımadası ve Gökova Körfezi'nde bulunan hazine ve orman arazilerinin Kültür ve Turizm Bakanlığı'nca Turizm tesisleri yapılması amacıyla tahsis edilmesi karar ve işlemlerinin geri çekilmesi için imza kampanyasi devam etmekte.
17 Nisan 2006 Pazartesi 12:56

Bodrum Yarımadası ve Gökova Körfezi'nde bulunan hazine ve orman arazilerinin Kültür ve Turizm Bakanlığı'nca Turizm tesisleri yapılması amacıyla tahsis edilmesi karar ve işlemlerinin geri çekilmesi için imza kampanyasi devam etmekte. Bütün ormanlarımız, kıyılarımız elden gidiyor!
Yapacağınız iş 1 dakikanızı bile almayacak.

Yıgen

Yıgen

Üye
ellerıne saglık dayıcım guzel manzara

crows

crows

Üye
saol kardeş hemen ekledim ismimi

yalnız senin yegen pek anlamamış olayı sanırım

Yıgen

Yıgen

Üye
okudugu mu soyleyemem kusura bakma yın

S1FR3K1R1C1

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(benıaranızatekraralırmısınız &#064; Apr 17 2006, 03&#58;26 PM) [post=317749]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
ellerıne saglık dayıcım guzel manzara
[/b][/quote]Yiğenim ßundan Sonra oku Ondan sonra Yorum Yap Oke..

Yıgen

Yıgen

Üye
tamam dayıcıgım olur

irun

irun

Üye
ben hepsini okudum ba&#351;tan söyleyim.
ama ayn&#305; fikirde de&#287;ilim. öyle bütün ormanlar&#305;m&#305;z ve k&#305;y&#305;lar&#305;m&#305;z elden gidiyo durumu yok ortada.
bu projeyle bahsedilen bölge, turizme kazand&#305;r&#305;lacak, de&#287;eri artacak, ülkeye gelir sa&#287;layacak, belki s&#305;rf buras&#305; için ülkemizi tercih eden turist say&#305;s&#305; artacak, bir çok insan için yeni i&#351; istihtam&#305; do&#287;acak vs. vs....

bi&#351;eyi protesto ederken her yönüyle dü&#351;ünmek daha mant&#305;kl&#305; de&#287;ilmi

Yıgen

Yıgen

Üye
belkı burası elden gıdebılır ama daha ulkemızde agaclandıracak cok yer var var

crows

crows

Üye
arkada&#351;lar adamlar memleketi satt&#305; güneyde yabanc&#305;lara çerez gibi arsa va ev sat&#305;l&#305;yo ba&#351;ka ne yönü olsun ülkenin do&#287;all&#305;&#287;&#305; olursa daha ok turist olur

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
tüm doğal güzellikler elimizden gidiyor. zenginlerimiz en güzel yerleri kapıp oralara villalar dikmişler

Yıgen

Yıgen

Üye
hım ulkemız elden gıdıyor yaw yok mu buna bır care ımzayla olabılecek bırsey mı kı bu olursa ıyı olur ama

sanmıyorum ya

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
imzayla falan olacak iş değil bunlar ciddiyet lazım herşeyden önce vatan sevgisi lazım.

irun

irun

Üye
arkadaşlar hiç bir şeyin elden gittiği yok.
devlet eliyle yapılan bir proje bu, ve geliri tamamen devlete kalacak. zenginlere peşkeş çekildiğini falan nerden çıkrıyorsunuz. boğazın en güzel sırtlarınıda yağmacılar gibi gecekondularla dolduranlardamı zen ginlerdi.

zenginde yapsa fakirde yapsa kaçak kaçaktır. faydalı bir oluşum içinde olmak istiyorsanız onların (kaçak yapılaşmayla rant sağlayanların) yağmacılığına dur deyin. onların aç gözlülüğüne engel olun..
devletin bu ülke için yapmak istediği güzel şeylere değil..

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
Sağol dostum&#33;&#33;

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt