1 Aylık Kızını Mikrodalga Fırında Pişirdi 'Yuh!'

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
.BlueTR

.BlueTR

Üye
    Konu Sahibi
1 Aylık Kızını Mikrodalga Fırında Pişirdi 'Yuh!'
ABD’de bir kadın, bir aylık kızını mikrodalga fırında pişirerek ölümüne sebep olmaktan tutuklandı.
Ohio Eyaleti’nde yaşayan 26 yaşındaki China Arnold’un Ağustos 2005’te ölen bebeği Paris Talley’e yapılan otopside, bir aylık bebeğin dış görünüşünde bir şey olmamasına karşın iç yanıklar olduğu tespit edildi. Bu yanıklardan yola çıkan soruşturma ekibi, küçük kız bebeğin mikrodalga fırında pişirilerek öldüğü sonucuna vardı.

Başlatılan soruşturma kapsamında China Arnold, Dayton’daki evinde tutuklandı. Cinayet suçundan tutuklanan Arnold için 1 milyon dolar kefalet konuldu. Soruşturmayı yürüten Ken Batz, "Elimizdeki bilimsel bulgular bebeğin mikrodalga fırında öldürüldüğünü destekliyor" dedi. Bebeğinin ölümü sonrası tutuklanan Arnold delil yetersizliğinden serbest bırakılmıştı.:off::off:

Gidin siz korkmadan yaşayın orda.Teyzemlerde orda bi gün bişey olmasından korkmaya başladım artık :D

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 166392 ve -efşan

hasbaly

hasbaly

Üye
Gelişen global dünyanın sapıklıkları ne diyelim. Allah kimseyi bu duruma düşürmesin diyelim.

-efşan

-efşan

Üye
Allah belanı versin lan senn nasıl annesin bee
adminlerden küfür için izin istiyorum yaa bu nasıl vicdan arkadaş:off:

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
psikopat kadın
anne demek ble ıstemıyorum annelık kutsal bısey cunku

-efşan

-efşan

Üye
yaa bırak anne demeyi insan değil bunlar yaa

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Oha artık ya bu kadarda olmaz

• Beğen
Tepkiler: -efşan

pelın_

:ohannes:bu ne ya ınsanlıkmı sımdı bu kadın anne denılmeyı haketmıyo allah kahretsın senı emı pıslık

Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
bunlar insan mı ya

pelın_

yok ınsan kılıgına gırmıs canavar pıslık

-efşan

-efşan

Üye
allah belasını versin bunların daha ne diyelim canlar

arslansem

arslansem

Üye
Üzerine kaşar da rendeleseydin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...