Dobraokuyucu
Üye
-
Konu Sahibi
-
W10 daha iyiymişW11 geçilmeli mi konularına itina ile hayır w10pro yeterli yazdım her seferinde zan altında bırakıldım. (W10 diye yazdığım için de uyarı yedim.)
Bırak saldırmayı bizde moderatör iş yapsa yapmayanlar değiştirilse üyeler gitmezdi başka yerlere .W10 daha iyiymiş
11 kararsızmış pek de işlevi iyi değilmiş
Öyle duydum ben
Uyarı yedin bide
Çökenpata saldıralım
Sana nasıl böyle bir muamele de bulunurlar ha
bu ne cüret
Bak şimdi
çok sinirlendim
@DarkredBlue61
ben orayı sildim, deneyenlere şimdiden başarılar.W10 daha iyiymiş
Öyle duydum ben
Uyarı yedin bide
Çökenpata saldıralım
bu ne cüret
Bak şimdi
çok sinirlendim
@DarkredBlue61
Saldırmak fazla laubali bir davranış.Bırak saldırmayı
Gidenler her türlü giderdi adam gelmiş 35 40 yaşına artık burada oturup milletle goygoy mu yapsın yoksa artık iyice koplike olmuş telefonlar ile mi uğraşsın. Bende olsam bende salardım artık ancak şu işini iyi yapmayanlar konusunda kesinlikle hak veriyorum. Bu sitede geçmişte çok olay döndü ve yönetim tarafından hep karartıldı.bizde moderatör iş yapsa yapmayanlar değiştirilse üyeler gitmezdi başka yerlere .
Ben hakimimAldattın demek
yapacak bişi yokAldattın demek
Delilleri karartan yönetim şimdi nerede sanıyorsunyönetim tarafından hep karartıldı.
Erkek adam yapar değil miyapacak bişi yok
Papatya çayı yada ıhlamur çayı dayan gitsin kanka. win 10 daha iyi yada kötü diye insana baskımı yapılır öyle forumun ben nokta nokta komW10 daha iyiymiş
Öyle duydum ben
Uyarı yedin bide
Çökenpata saldıralım
bu ne cüret
Bak şimdi
çok sinirlendim
@DarkredBlue61
Vallahi ya. Sınır hastası olur adam öyle boş işlerle uğraşmaktan. Şöyle az rahat Olcan.Papatya çayı yada ıhlamur çayı dayan gitsin kanka. win 10 daha iyi yada kötü diye insana baskımı yapılır öyle forumun ben nokta nokta kom
Bu forumu aldatanlar öyle kolay kolay rahatlamazVallahi ya. Sınır hastası olur adam öyle boş işlerle uğraşmaktan. Şöyle az rahat Olcan.
Forumu aldattım avradı değil amma abarttınız haBu forumu aldatanlar öyle kolay kolay rahatlamaz
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Aldatıp konu açacak kadar acısı olan üyelerimiz, ıhlamurla rahatlamazForumu aldattım avradı değil amma abarttınız ha
Konu açınca gayet de rahatladım. İbreti alem olsun.Aldatıp konu açacak kadar acısı olan üyelerimiz, ıhlamurla rahatlamaz
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Seninki gaz sıkıntısı değil, can sıkıntısıymışKonu açınca gayet de rahatladım. İbreti alem olsun.
Beni bir maden suyu + konu kesti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?