1.7GHz'lik canavar yolda!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
1.7GHz'lik canavar yolda!

Merakla beklenen gizemli cep telefonu, bu etkileyici özelliklerle karşımıza çıkabilir!

Son günlerde gözler Sony'nin üzerinde. Şirketin televizyon pazarındaki sıkıntıları ve Yen'in güçlenmesi nedeniyle yaşadığı kayıplar saygınlığını sarsıntıya uğrattı. Ancak Sony cephesinde "güzel şeyler de oluyor". Xperia S'in halefi Xperia SL hakkında ortaya çıkan dedikodular, şirketin piyasaya sıkı bir telefon süreceğinin ipuçlarını veriyor. Gelen haberlere göre sunumundan bu yana çeşitli değişiklikler geçiren yeni telefon, estetik açıdan olduğu kadar donanımıyla da çarpıcı özelliklere sahip.

Söylentilere bakılırsa cihazda çift çekirdekli 1.7 GHz'lik bir Snapdragon S3 işlemci olacak (daha önce 1.5 GHz'lik bir işlemci kullanılacağı bildirilmişti).

Bir başka dikkat çekici özellik de yeni Xperia'nın renkleri. Bu modelde daha cesur renkleri seçen Sony, mavi ve pembeyi de seçeneklerine dahil etmiş, ancak muhtemelen "sıradan" renklerden vazgeçmemiş. Cihazın fiyatı ve ne zaman piyasaya çıkacağı henüz bilinmiyor ama lansmanın Eylül'de Berlin'deki IFA fuarında yapılacağı tahmin ediliyor.

güzel ama tasarımı sınıfta kalıyor bana göre

4 çekirdekli az radyasyonlu birşey olmasını beklerdim

coğu biilgisayardan güçlü olacak

doctorrr

Üye
sony dedik iyi dedik hoş dedik şöyle dedik böyle dedik artık sony işin şitini çıkardı biribirine benzeyen onlarca model...

15097

Üye
Tasarımı vasat

- - - Eklendi - - -

Tasarımı vasat

coğu biilgisayardan güçlü olacak

benim bilgisayarı zorlayacak çaktırma aslında s2 bile daha iyi benim pc den hiç bilgisayar 360p video oynatırken kasar mı ya ? benim bilgisayarım böyle birşey işte

1 GB Ram
1.9 Çift Çekirdek AMD Turion 64 X2 İşlemci
ATI Radeon X1200, max. 831 MB grafik belleği (2 GB sistem hafızası ile)(sözde 512 cs bile en düşük çözünürlükte bazen kasıyor)

15097

Üye

S3 işlemci neden kullanmış anlamış değilim Henüz ne olacağı bile belli değil..Şu Sony ne yapıyorsa kendine yaıyor eminim CEO suna sorsan modelleri sayamaz

Hocam s3 işlemci 'nin bir performans canavarı yaratmak için yetersiz olduğu için mi böyle dediniz yoksa henüz platform oturmadı diye mi? AT&T için çıkarılan HTC one X te s4 işlemci varmış. Yonga setinin s4 olduğunu doğrulamak için s plus
---

Eğer platform oturmadı adına yazdı iseniz.Mobil platforma bunca işlemci üretmiş bir firmanın yaptığı ürünler kendisi için ve apple için üreten bir firmadan (Samsung) kötü müdür?

papakudioflu

Emekli Yönetici
one s'in kullandigi snapdragon s3 işlemciyle mi piyasaya canavar olarak giricek anlamadim. Sony' severim ama bu yol yol degil

Tepkiler: kullanıcıadları
one s'in kullandigi snapdragon s3 işlemciyle mi piyasaya canavar olarak giricek anlamadim. Sony' severim ama bu yol yol degil

S3 işlemci neden kullanmış anlamış değilim Henüz ne olacağı bile belli değil..Şu Sony ne yapıyorsa kendine yaıyor eminim CEO suna sorsan modelleri sayamaz

Bende tam onu diyecektim.Rakipleri şuan Snapdragon S4 Pro'ya geçiyorlar Sony hala çift çekirdekli Snapdragon S3'lü telefon üretsin.Hey Allahım zaten hergün model çıkarıyorlar.Dün 2 model haberi gördük bugünde bu Sony'i severim destek veriyor malzemesi iyi diye falan diye överim ama hergün telefon çıkarıpta üstüne birde adam akıllı tepe modeli yerleştirmemek cidden ayıp.Dalga mı geçiyor yahu.Sinirlendim bak şimdi

Önce s3 le sömürecekler sonra s4 ile

Tasarım kötü yazmaktan bıktım.Ben Sonyyy yazıyım siz anlayın

Tepkiler: kullanıcıadları
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...