pesimist_168 Üye acaba kalan sms i ögrenmek için 6000 e sms yazıp yolluyoruz ya ücretsiz mi acaba kalan sms i ögrenmek?
acaba kalan sms i ögrenmek için 6000 e sms yazıp yolluyoruz ya ücretsiz mi acaba kalan sms i ögrenmek?
dengedar Üye pesimist_168' Alıntı: acaba kalan sms i ögrenmek için 6000 e sms yazıp yolluyoruz ya ücretsiz mi acaba kalan sms i ögrenmek? Genişletmek için tıkla ... bilgi yazp 3900dn ücrtsz öğrneblrsn --------------- Ekleme --------------- bnde dn aldm smsi çk gzl ama 1 gnde 800 sms gtti:S ayrıca 5bin sürsi bitmeden de alınabliyo
pesimist_168' Alıntı: acaba kalan sms i ögrenmek için 6000 e sms yazıp yolluyoruz ya ücretsiz mi acaba kalan sms i ögrenmek? Genişletmek için tıkla ... bilgi yazp 3900dn ücrtsz öğrneblrsn --------------- Ekleme --------------- bnde dn aldm smsi çk gzl ama 1 gnde 800 sms gtti:S ayrıca 5bin sürsi bitmeden de alınabliyo
izmirligenc Üye ilk binli smsleri avea yapmisti sanirim vodafon gecince onune boyle birsey yapti cok guzel oldu gercekten
ilk binli smsleri avea yapmisti sanirim vodafon gecince onune boyle birsey yapti cok guzel oldu gercekten
pampilo Üye Avea çekers sms atarız da, Avea çekmiyorki. Ankara şehir merkezinde çekmeyen hat nerde çekecek?
erjuan1907 Üye arkadaşlar avea hattım var kullaıyorm.. herkez vodafon'a geçiyor dahamı iyidir sizcede ? ne gibi kampanyaları var ben ayda 500msj hakkı yetiyor vodefone'dada varmıdır bu nekadardır ücreti ? faturalı kontürlü olarak hangisini öneririsiniz ?
arkadaşlar avea hattım var kullaıyorm.. herkez vodafon'a geçiyor dahamı iyidir sizcede ? ne gibi kampanyaları var ben ayda 500msj hakkı yetiyor vodefone'dada varmıdır bu nekadardır ücreti ? faturalı kontürlü olarak hangisini öneririsiniz ?
yesimgulbudak Üye 10.000+1.000 sms aldıktan sonra sanırım sorgulamaya gerek yok =))) Bitirene de bravo diyebilirm ancak...
10.000+1.000 sms aldıktan sonra sanırım sorgulamaya gerek yok =))) Bitirene de bravo diyebilirm ancak...
Denetim_Masası Üye 30-50-150 sms kampanyaları biraz kötü 8 tl verip her yöne 150 sms geliyor... AMAA 9 tl verip her yöne 1000 + avea içi 10000 sms geliyor..bunuda burada belirtelim.. ---------------------------------------------- ben hem mobil öğrenciyim her yöne 10 dksı 50 kr hemde 11000 sms kampyam var
30-50-150 sms kampanyaları biraz kötü 8 tl verip her yöne 150 sms geliyor... AMAA 9 tl verip her yöne 1000 + avea içi 10000 sms geliyor..bunuda burada belirtelim.. ---------------------------------------------- ben hem mobil öğrenciyim her yöne 10 dksı 50 kr hemde 11000 sms kampyam var
Denetim_Masası Üye hem faturalı hemde faturasız hattlarda yapılabiliyor.. ben yaptım çok iyi kampanya
pampilo Üye en inanılmaz rakama en avantajlı mesaj paketi bu. olay budur işte. sağolasın avea. ama keşke bir de çeksen.
en inanılmaz rakama en avantajlı mesaj paketi bu. olay budur işte. sağolasın avea. ama keşke bir de çeksen.