• Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.

07 saniye ye kadar ki tekno müziği arıyorum (İSTEK TAMAMLANMISTIR)

Sponsorlu Bağlantılar

lenovo

lenovo

Üye
    Konu Sahibi
07 saniye ye kadar ki tekno müziği arıyorum (İSTEK TAMAMLANMISTIR)

arkadaşlar linkteki 07 saniye ye kadar ki tanıtım müziği olarak çalan tekno müziği arıyorum teşekkrüker

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
videoyu telefonuna mp3 olarak indir sonra mp3 kesme programıyla istediğin yeri kes kullan mp3 olarak indirmek için şu siteleri kullanabilirsin direk indirme linklerini veriyorlar beklemeden :oke:

lenovo

lenovo

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler fakat amacım şarkının tamamını bulmak ve kime ait olduğunu tespit etmek...

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
bi program vardı sanırım symbian için bile vardı SoundHound adındaydı sanırım :hmmm müziği dinletiyordun arayıp kime ait olduğunu buluyordu onu kullanırsan bulursn

lenovo

lenovo

Üye
    Konu Sahibi
bende java tabanlı telefon olduğundan java tabanlı proglardan verim alamadım,,halen aramalarıma devam ediyorum diğer arkadaşlardan da yardımları bekliyorum teşekkürler

lenovo

lenovo

Üye
    Konu Sahibi
Istek tamamlanmistir tesekkürler

sssado80

Üye
[h=1]Hannah - Falling Away (Radio Edit)[/h]

Üst Alt