07.01.2011 - JAVA SORUNU YOK. 5800 c6v20.042 (042 sürümüdür)

Sponsorlu Bağlantılar

mkryvz

mkryvz

Üye
verdiğin pnht linkindeki mi ? yoksa ki gibi mi ?

alper0642

Üye
    Konu Sahibi
verdiğin pnht linkindeki mi ? yoksa ki gibi mi ?

hayır onda java hatası var. aşağıdaki link

mkryvz

mkryvz

Üye
hayır onda java hatası var. aşağıdaki link

Analdım teşekkürler.
Ya birde merakımdan soruyorum; imza kirliliği yok değil mi? Eğer her yerinde imza doluysa verdiğin linktekini indirip baştan editleyeceğim :D

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
Analdım teşekkürler.
Ya birde merakımdan soruyorum; imza kirliliği yok değil mi? Eğer her yerinde imza doluysa verdiğin linktekini indirip baştan editleyeceğim :D

ben kurdum.reklam filan yok arkadaş menüden de anlaşılacağı gbi 4x4lük bir cfw hazırlamış.tema effecti açık olsa bile menü geçişleri hızlı.tuş kilidi ekranındaki çubuk kırmızı olmuş ve çok hoş duruyor.kamerada kesinlikle sorun yok.t9 çalışıyor.

ama bnm adımı yazmıyor ona kıllandım :D

eline sağlık Alper abi :oke:

mkryvz

mkryvz

Üye
ben kurdum.reklam filan yok arkadaş menüden de anlaşılacağı gbi 4x4lük bir cfw hazırlamış.tema effecti açık olsa bile menü geçişleri hızlı.tuş kilidi ekranındaki çubuk kırmızı olmuş ve çok hoş duruyor.kamerada kesinlikle sorun yok.t9 çalışıyor.

Tamamdır dostum :oke:
Teşekkürler

alper0642

Üye
    Konu Sahibi

T9 a sonradan kelime eklenebiliyor, forumda vardı. Güle güle kullan kardeşim.

olcay.bozdemir

Üye
ya bu sadece java dosyasını upload eder misn? çünkü yazının başında koydum demişsin, onu kurmak için bütün cfw yi indirmek istemiyorum.şimdiden teşekkürler.

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
mkryvz

mkryvz

Üye
ya bu sadece java dosyasını upload eder misn? çünkü yazının başında koydum demişsin, onu kurmak için bütün cfw yi indirmek istemiyorum.şimdiden teşekkürler.
Biraz beklersen sana link verebilirim

Legends06

Üye
çok güzel bi mod gerçekten ama yetki sertifikası yüklerken sorun yaşıyordum bunda da devam ediyor mu

mkryvz

mkryvz

Üye
Java yok diyen arkadaşlar indirip yükleyebilirler
@alper0642 arkadaşım eline sağlık, istersen eklediğim javayı konunun başına ekleyebilirsin.

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
Java yok diyen arkadaşlar indirip yükleyebilirler
@alper0642 arkadaşım eline sağlık, istersen eklediğim javayı konunun başına ekleyebilirsin.

java sis dosyası içinde var zaten :oke:

recepaksu92

Üye
cfw kurdum, eline sağlık çok güzel :) bugün kullanmaya başlıcam. inş bi sorunla karşılaşıp seni üzmem :) başarılarının devamını dilerim yenilerini dört gözle beklerim :)

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
çok güzel bi mod gerçekten ama yetki sertifikası yüklerken sorun yaşıyordum bunda da devam ediyor mu

söyledign bölüme ayarlardan girdim yeti sertifikası yok diyor.ne anlama geliyor bilmiorm :)

Legends06

Üye
ya şöyle ki okulun ağına bağlanmak için bi sertifika yüklemem gerekiyor eap ttls ayarları gibi bişeyler vardı onları yapmam gerekiyor oraralara giremiyordum sertifika yüklenmiyordu

ByWorth

ByWorth

Üye
Merhabalar;
Widget Favori kartvizitlerde resimler görünmüyor ve yeni bir tema yüklediğimizde Homescreen saçmalıyor, ilginç ilginç açık mavi renkli çizgiler oluşuyor.. Acaba sadece bende mi oluyor bu sorunlar yoksa başka yaşayanlarda var mı? Bunlar dışında şu ana kadar ki en güzel FWlerden biri.. Elinize sağlık.

Üst Alt