alper0642
Üye
evet,telefon yönetimini sordum oraya giriyor mu
evet,telefon yönetimini sordum oraya giriyor mu
verdiğin pnht linkindeki mi ? yoksaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızki gibi mi ?
Analdım teşekkürler.hayır onda java hatası var. aşağıdaki link
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Analdım teşekkürler.
Ya birde merakımdan soruyorum; imza kirliliği yok değil mi? Eğer her yerinde imza doluysa verdiğin linktekini indirip baştan editleyeceğim![]()

Tamamdır dostumben kurdum.reklam filan yok arkadaş menüden de anlaşılacağı gbi 4x4lük bir cfw hazırlamış.tema effecti açık olsa bile menü geçişleri hızlı.tuş kilidi ekranındaki çubuk kırmızı olmuş ve çok hoş duruyor.kamerada kesinlikle sorun yok.t9 çalışıyor.
ama bnm adımı yazmıyor ona kıllandım
eline sağlık Alper abi![]()

Tamamdır dostum
Teşekkürler

T9 a sonradan kelime eklenebiliyor, forumda vardı. Güle güle kullan kardeşim.ben kurdum.reklam filan yok arkadaş menüden de anlaşılacağı gbi 4x4lük bir cfw hazırlamış.tema effecti açık olsa bile menü geçişleri hızlı.tuş kilidi ekranındaki çubuk kırmızı olmuş ve çok hoş duruyor.kamerada kesinlikle sorun yok.t9 çalışıyor.
ama bnm adımı yazmıyor ona kıllandım
eline sağlık Alper abi![]()
Hiiiiç mesele değil, onu ben hallederim*#0000#
bu bölümde sadece 2 satırdsa trk_42 yazıyor ondan da sorun gelmez![]()
ya bu sadece java dosyasını upload eder misn? çünkü yazının başında koydum demişsin, onu kurmak için bütün cfw yi indirmek istemiyorum.şimdiden teşekkürler.

Biraz beklersen sana link verebilirimya bu sadece java dosyasını upload eder misn? çünkü yazının başında koydum demişsin, onu kurmak için bütün cfw yi indirmek istemiyorum.şimdiden teşekkürler.
Java yok diyen arkadaşlarLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızindirip yükleyebilirler
@alper0642 arkadaşım eline sağlık, istersen eklediğim javayı konunun başına ekleyebilirsin.

Sadece java isteyenler olduğu için link verdimjava sis dosyası içinde var zaten![]()
çok güzel bi mod gerçekten ama yetki sertifikası yüklerken sorun yaşıyordum bunda da devam ediyor mu