forumdan uğraşmak zor oluyor cevaplar takip edilmiyor büyük ihtimal bi blog tan yayınlıcam tek bi yerde kendi cfw 'm ile ilgilenirim bide sürekli güncellemeyi düşünüyorum
kardeş çok makbule geçti teşekkür ederim buradaki hazır FW beğenmezsem kendim yapcam bitane
--------------- Ekleme ---------------
aslında yapnları takdir etmek lazım çok uğraş isteyen bişey daha hiç yapmayaı denemedim ama biraz araştırma yaptım ve sanırım altından kalkabilirim ama zaman en büyük sorunum
Alper kardeş ben senin FW'deki bootscreen değiştirmeyi bir türlü yapamadım acaba bunu engelleyen bi durum mu var c6v20.42 oluşundan falan yoksa ben mi yamadım bu arada 2 farklı başlangiç ekranı yapıyorum ve animated gif ile yapıyorum yoksa mbm'ye çevirmek şart mı
bide sözüm alper0642 kardeşe önceki FW'de mp3 klasörü dışında sounds klasörü dışındakileri tarıyodu yani aslında sadece sounds taramıyodu bunda böyle bi sorun yoktur inşAllah
Yüklicem arkadaşlar ama ancak yarın öğleden sonraya yetişir.bir kaç resim ekliyim diyorum ama onada konu açmak gerek burda ayıp olur isteyene linkleri pm ile atarım
forumdan uğraşmak zor oluyor cevaplar takip edilmiyor büyük ihtimal bi blog tan yayınlıcam tek bi yerde kendi cfw 'm ile ilgilenirim bide sürekli güncellemeyi düşünüyorum