*#06# yapinca imei no ekrana gelmiyor.yardim?

Sponsorlu Bağlantılar

freedom_59

freedom_59

Üye
    Konu Sahibi
*#06# yapinca imei no ekrana gelmiyor.yardim?
nokia e66 telim var ve *#06# tuslarina basinca imei no normalde ekrana gelmesi gerekirken.hicbirsey olmuyor.ayni sekilde *#0000# yaptigimdada bi sonuc alamiyorum.yazilimsal bir sorunmu var bilmiyorum.yardimci olursaniz sevinirim.

freedom_59

freedom_59

Üye
    Konu Sahibi
???

Esendağlı

Esendağlı

Üye
nokia e66 telim var ve *#06# tuslarina basinca imei no normalde ekrana gelmesi gerekirken.hicbirsey olmuyor.ayni sekilde *#0000# yaptigimdada bi sonuc alamiyorum.yazilimsal bir sorunmu var bilmiyorum.yardimci olursaniz sevinirim.
Arkadaşım cihazın orjinalse mutlaka çıkması lazım..ayrıca güncelleştirmelerin varsa yapmanı öneririm..birde x-plorer ile imei nosunu görebilirsin: menü>araçlar>cihaz bilgileri

kur

kur

Üye
S60V3 teli hakladiktan sonra bendede ayni sorun vardi.tel yavas aciliyordu.resim video vs leri yedekleyip..
HARD reset:sn::*#7370# YAPTIM duzeldi..

Emre-45

Emre-45

Üye
S60V3 teli hakladiktan sonra bendede ayni sorun vardi.tel yavas aciliyordu.resim video vs leri yedekleyip..
HARD reset:sn::*#7370# YAPTIM duzeldi..
evet format at düzelir

freedom_59

freedom_59

Üye
    Konu Sahibi
son gùncellestirmeyi yapali cok olmadi.sanirim yùkledigim tema veya programlardan kaynaklanan bir problem.daha teli acarken birseyler ters gidiyor.menù tusuna basmisim gibi direk menùye girmis oluyor tel ilk pin kodunu girip actigim anda?!formati denicem.saolun