Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
*#06# yapinca imei no ekrana gelmiyor.yardim?
Sponsorlu Bağlantılar
freedom_59
Üye
Konu Sahibi
*#06# yapinca imei no ekrana gelmiyor.yardim?
nokia e66 telim var ve *#06# tuslarina basinca imei no normalde ekrana gelmesi gerekirken.hicbirsey olmuyor.ayni sekilde *#0000# yaptigimdada bi sonuc alamiyorum.yazilimsal bir sorunmu var bilmiyorum.yardimci olursaniz sevinirim.
nokia e66 telim var ve *#06# tuslarina basinca imei no normalde ekrana gelmesi gerekirken.hicbirsey olmuyor.ayni sekilde *#0000# yaptigimdada bi sonuc alamiyorum.yazilimsal bir sorunmu var bilmiyorum.yardimci olursaniz sevinirim.
Arkadaşım cihazın orjinalse mutlaka çıkması lazım..ayrıca güncelleştirmelerin varsa yapmanı öneririm..birde x-plorer ile imei nosunu görebilirsin: menü>araçlar>cihaz bilgileri
kur
Üye
S60V3 teli hakladiktan sonra bendede ayni sorun vardi.tel yavas aciliyordu.resim video vs leri yedekleyip..
HARD resetn::*#7370# YAPTIM duzeldi..
son gùncellestirmeyi yapali cok olmadi.sanirim yùkledigim tema veya programlardan kaynaklanan bir problem.daha teli acarken birseyler ters gidiyor.menù tusuna basmisim gibi direk menùye girmis oluyor tel ilk pin kodunu girip actigim anda?!formati denicem.saolun