bana yeter :ehe kâr kâr dir
AbdulkadirAvan Üye Spatacus' Alıntı: 2 tl yetermi sana ----------Eklendi @ 02:34:53 ---------- Yazıldı @ 02:34:16 ---------- kaça satıyodu Genişletmek için tıkla ... sen numarayı ara karşı taraf sorarsa sen sapıkmisin diye ben bu ilanı sahibinden.com da gördüm de ----------Eklendi @ 02:36:50 ---------- Yazıldı @ 02:36:27 ---------- Spatacus' Alıntı: sana 31 tl verem ya 3 tl kara gir Genişletmek için tıkla ... o da güzelmiş
Spatacus' Alıntı: 2 tl yetermi sana ----------Eklendi @ 02:34:53 ---------- Yazıldı @ 02:34:16 ---------- kaça satıyodu Genişletmek için tıkla ... sen numarayı ara karşı taraf sorarsa sen sapıkmisin diye ben bu ilanı sahibinden.com da gördüm de ----------Eklendi @ 02:36:50 ---------- Yazıldı @ 02:36:27 ---------- Spatacus' Alıntı: sana 31 tl verem ya 3 tl kara gir Genişletmek için tıkla ... o da güzelmiş
'İbrahim' Üye Konu Sahibi Aslında su ilanı aramak lazım bedavaya kedi satıyo Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
'İbrahim' Üye Konu Sahibi satıcının ada bak dürdane ararmıyım sence hiç uğraşamam bu saatle ama sabah kesn ararım