04440375 bu numara arıyor ses vermiyor

Sponsorlu Bağlantılar

De[M]oN*

De[M]oN*

Üye
    Konu Sahibi
04440375 bu numara arıyor ses vermiyor
arkadaşlar 04440375 numarası benı gunde 2-3 kez arıyor ses cıkartmıyor ben bu numarayı aramaya kalkınca böyle bi numara yok diyor hattım turkcell bu olay canımı sıkmaya başladı ne olabılır bu numara yada aramasını nasıl engellıcem arıyor ses cıkartmıyor..

Revengeful

Emekli Yönetici
Bir ara bu numaranın geçtiği bir konu görmüştüm. Kişiyi ttnet den arıyoruz diyorlar. Eski müşterilerimize hediye veriyoruz vs diyorlar, msn ve adresini istiyorlar. Dolandırıcılık mı bilemem :hmmm

De[M]oN*

De[M]oN*

Üye
    Konu Sahibi
beni ariyorlar ama ses cıkartmıyorlar :)

myser

Üye
Bende arandım.Adres bilgilerim teyid edildi fakat telefon görüşmesinden sonra tereddüte düştüm Türk Telekom'a gittim,böyle bir kampanya yok dediler.Sonra müşteri hizmetlerini aradım defalarca.Onlarda bir var dediler,bir yok dediler.En sonunda şikayet bildiriminde bulundum ve iletişim bölümünden de mail yazdım.En son İstanbul ve Ankara merkez birimden arayarak doğruladılar bir kampanya sonucu uzun zamandır müşterileri olan üyelere Siemens marka telefon gönderiyorlarmış.Kargo ücreti dahil,hiçbir ücret ve koşul yokmuş.

Benim anlamadığım ev telefonu babamın üzerineydi daha 10 ay önce üzerime aldım ve daha internet açtıralı 4 ay oldu.İlginç.

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Seni tanıyan birisi sana şaka yapmak için Voip programlarından arayabilir belki..

myser

Üye
Genel merkezden arayarak durumu onayladılar ya.Bir sorun yok yani.Şaka değil.

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
Aynı olay banada olmuştu ama bende konuşanda vardı kredi kartımdan baan her ay otomatik tl yüklemek istiyorlarmış ben uraşmayım diye :D

gstaco

gstaco

Üye
Bendede bi ara oldu sonra ne olduysa bidaha olmadı :D

MetQ7

MetQ7

Üye
Kedidir kedi:ehe

myser

Üye
Arkadaşlar telefon geldi.TTNET kutulu Siemens marka bir ev telefonu.Bir sorun yok gibi duruyor.

Üst Alt