bjkmert45
Üye
bilmiyorum hiç denemedim fakat olsa bile ilk önce iphone nin baloncukları lazım
Var zaten yazılımda sohbetler diye ondan bahsetmiyormusun_?
Pardon yalnış anlamışım birebir aynısınımı istiyorsun._?
Sizde abarttınız iyice balon gibi işte aynı olunca patlatacakmısın balonları
Var zaten yazılımda sohbetler diye ondan bahsetmiyormusun_?
sohbetlerdeki balonları iphonedeki balonlar gibi yapabilir miyiz diye soruyor
Aynen bu abi yaaa
- - - Eklendi - - -
Bende istesem link :/ Olur mu?
şu yazılımı çıkartalım hayırlısıylada bakarız kardeşim
sürüklemeliSiz bilirsiniz abiiMerakla bekliyoruz hani kısacasıııı "HASTASIYIZZ DEDEEEEEE" )
Birde tuş kilidi nasıl? sürüklemeli mi yok c6 tarzında mı?
Kardeşim 2.3.4. İsteklerinin hepsi olur sadece 1 olmaz
biz yazılım için 2.1 i önermeyi düşünüyoruz. Onda ışık ayarı olmadığı için sorun çıkmazKardeşim bide belle topbarla ilgili bi hata aklıma geldi. Telefon yenıden başlatıldığında ekran ışığını sıfırlıyor. Bunu nasıl giderebilirz?
sağolhayırlı olsun
Teşekkürler.güzele benziyoo
EyvallahHayırlı olsun.
hayırlı olsun arkadaşlar sabırsızlıkla bekliyorum
Oh be sonunda yayınlansın biran önce
Anna ikondan bahsediyorsun heralde. Yazılıma herhangi bir ikon paketli tema yüklediğinde tüm ikonlar değişir. Yani sıkıntı olmayacağını düşünüyorum.Şu klasör ikonları sarı olmasaydı hemen kuracaktımelinize sağlık.
belle den mi bahsediyorsun. Winhexle biraz kurcalansa niye olmasın_?Menü bar ofw türkçeye olmuyormuş oyle diyolar sadece ingilizceye yapabildi c5 cfwcileri
Ohhhhhh Şükürrr
Artık upload başladı. İptal edemem. Fakat senin için n9 ikon paketini mod olarak atarım. Rofsa ekler kullanırsınBen sadece default temalar kullanıyorum diğerleri telefonu kasıyor. O yüzden benim ıçin ikon paketi önemliSizin ikonlar anna, annada klasör ikonları sarı olduğu ıçin hoş durmuyor. Fakat n9 paketinin klasör ikonlari renkli. Eğer n9 paketinin klasör ikonlarını buna atarsaniz mükemmel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?