"0" tuşuna uzun basınca "Web" Açılıyor bunu değiştirebilir miyiz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
turko9999

turko9999

Üye
    Konu Sahibi
"0" tuşuna uzun basınca "Web" Açılıyor bunu değiştirebilir miyiz?
Arkadaşlar bildiğiniz gibi nokialarda "0" tuşuna uzun basınca "Web" açılıyor. Biz "Web" yerine "Opera"yı koyabilir miyiz? Sanırım adamın biri n85 te bunu yapmış. Bnde n95 var. Bilen varsa bilgisini paylaşsın.

SilentOne

SilentOne

Üye
bncede bunu yapabilin varsa açıklasın

turko9999

turko9999

Üye
    Konu Sahibi
kimse bilmiomu yaaaaa o0fffffff!!!

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
:hmmm
Ben de merak ettim vallahi... Yapabilen varsa söylesin...

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
sanırım bu duruma müdahale etme şansımız yok , yazılımsal bir durum söz konusu :hmmm

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Bana da öyle geliyor... Zaten N73'te tuşun üstünde internet'in "i"si var...
Hani belki Opera ya da başka bir tarayıcı açılmasını sağlayabilen vardır.
Ama benim bildiğim kadarıyla değiştirilemiyor.

Tuba

Tuba

Üye
yazılımsal olabilir...ancak speed dial diye bir program var 0 tuşuna müdahele etmiyor ama 3 haneli bir rakam belirleyip hangi uygulamayı istiyorsan ona atıyorsun mesela 555 yes tuşla opera açılıyor...yüklemek isterseniz dosyayı veriyorum register 12345

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
yazılımsal olabilir...ancak speed dial diye bir program var 0 tuşuna müdahele etmiyor ama 3 haneli bir rakam belirleyip hangi uygulamayı istiyorsan ona atıyorsun mesela 555 yes tuşla opera açılıyor...yüklemek isterseniz dosyayı veriyorum register 12345
Güzel bilgi Rumman :oke:

turko9999

turko9999

Üye
    Konu Sahibi
bnde yazılımsal düşündüm ama adamın biri n85 i için bi patch yapmış oraya bişeler yazmış ama n95 de yok her neyse çok önemli deil zaten, bilgiler için saolun

! AhmeT !

! AhmeT !

Üye
çok güzel bir program ! :oke:

Tuba

Tuba

Üye
beğendiğine sevindim...:):):)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt