0 lira ile sınırsız internet

Sponsorlu Bağlantılar

1tebessum

1tebessum

Üye
Bende dün gece girebildim bi kaç wap sitesi dolaştım bu adres üzerinden. daha sonra bişey oldu heralde t9space in sayfasına giriyorum ama link tıkladığımda DNS Hatası diyo yardımcı olabilcek var mı?

bende bi sorun yok

KaranlıƘ Ƈoƈuq

KaranlıƘ Ƈoƈuq

Üye
ben hemen gidip vodafon alıyorum
telim yok ama

yusuftash

yusuftash

Üye
arkadaşlar bu hizmeti kullanan birisi bana wap ayarlarını yazabilirmi ben sayfaya bile bağlanamıyorumda.. DNS hatası veriyo bi yardımcı olun :D

okeane3110c

okeane3110c

Üye
süper gerçekten işe yarıor teşekkürlerrr :)

yusuftash

yusuftash

Üye
hala dns başarısız diyo arkadaşlar birisi bana wap ayarlarını söylesin lüfeeeen:S

b_cakir78

b_cakir78

Üye
belırttığınız adrese liram varken lira gıttıkı lira yokken ne kadar gıder kimbilir ............ size tavsıyem vodafone internet servısıne gunluk 50 kuruş aylık 8 tl ye abone olun sınırsız gırın ben gırıyorum

adoring

adoring

Üye
yasal olmayan yol mu.
sanki onların yaptığı çok yasal. milleti soyup soğana çevirdiler.
cep telefonla konuşmak çok pahal dünyanın hiç bir yerinde bu kadar pahalı değil.

Freedom Fighter

Freedom Fighter

Üye
giriyo ama çok karışık anlayamadım

samettt

Üye
sömürün :D

manslzln

Üye
gardaş burda msj nasıl gönderiliyor bulamadm bitürlü

TunaKarahan

TunaKarahan

Üye
İyiymiş:)

orhan_alperen

Üye
ARKADAŞLAR BEDAVA TAMAMEN MASAÜSTÜ BİLGİSAYARINIZI İNTERNETE BAĞLAMANININ YOLU (wodafon)

öncelikle pc suiti kuruyoruz (nokia yada samsung) kurdukdan sonra bilgisayara telefonu bağlıyoruz bilgisayrın telefonu modem olarak tanıması sağlıyoruz ve samsung pc suit üzerinden bilgisayarı innertene bağlıyorsunuz yalnıl ülke seçerken avusturalyayı ve avusturalyadaki wodafoonu secin sonra ağ bağlantılarıma girin orda wodafone adında bağlantı göreceksiniz sağ tıklayın varsayılan bağlantı haline getirin bağlan dewyin hadi kolay geldin indirme dönderme herşey tamamen bedava
gecen ay indirdiğim filmler 12 gb yi geçti kontör gitmiyor

--------------- Ekleme ---------------

ARKADAŞLAR BEDAVA TAMAMEN MASAÜSTÜ BİLGİSAYARINIZI İNTERNETE BAĞLAMANININ YOLU (wodafon)

öncelikle pc suiti kuruyoruz (nokia yada samsung) kurdukdan sonra bilgisayara telefonu bağlıyoruz bilgisayrın telefonu modem olarak tanıması sağlıyoruz ve samsung pc suit üzerinden bilgisayarı innertene bağlıyorsunuz yalnıl ülke seçerken avusturalyayı ve avusturalyadaki wodafoonu secin sonra ağ bağlantılarıma girin orda wodafone adında bağlantı göreceksiniz sağ tıklayın varsayılan bağlantı haline getirin bağlan dewyin hadi kolay geldin indirme dönderme herşey tamamen bedava
gecen ay indirdiğim filmler 12 gb yi geçti kontör gitmiyor

Quaresmatik7

Üye
Arkadaşlar böyle şeyleri yazmayın. Yasallıktan ziyade herkes öğrenirse kapatılır.Madem biliyon kullan gitsin arkadaşım yaa...

omer1230

omer1230

Üye
hep beraber kullanalımda çökertem şu vodafonu :D puhaha

AbdulkadirAvan

AbdulkadirAvan

Üye
Benim Internet Zaten Bedava Iyisallah Ayın 31'den Sonra Vodafone Anlamazda Hediye Bitincede Kullanırız Sşşt Sessiz Olun DuymasınLar :)

harock

harock

Üye
Fazlası için imzama bakın ;)

mangdaşire

mangdaşire

Üye
aveada varmı?

QUANTİN

QUANTİN

Üye
bu vodafone nun bi acigi degil ki t9space uzerinden o kadar reklam yayinlaniyor ki dolayisi ile vodafone da para kazaniyor yani yasal olmayan bi durum yok. esas yasal olmayan bi durum var ki burada anlatamam :d

zepkynear

zepkynear

Üye
tşkler emeğe saygı :) :) :)

Üst Alt