0 facebooka operadan girmıyor yardımmm

Sponsorlu Bağlantılar

wLkAnNn

wLkAnNn

Üye
    Konu Sahibi
0 facebooka operadan girmıyor yardımmm
0.facebook.com a operadan giremıyorum telefonun kendi kendi tarayıcısıda opera mını cozum yokmu tel 5130xp music

Kingmortall

Kingmortall

Üye
aynı konuyu 2 kere açmışın kardeşim :hmmm

wLkAnNn

wLkAnNn

Üye
    Konu Sahibi
biliyorum ama cozum bulunamadı

celibar

celibar

Üye
diğer java web tarayıcılarını dene.ve ikinci bir konu açman gereksiz.eğer eski konuna bir mesaj yazarsan üst sıraya çıkar.çözümü olan varsa yazar.yoksa yoktur.

EFECEL

EFECEL

Üye
kardesım bıraz arastırdım opera mini ve birçok browser kendi dnslerini kullanıyorlar o yüzden bağlanamıyorsun nokianın orjinal web tarayıcısı lazım sana ama s40 hakkında çok bilgim yok en son 3600 s kullandım o zamanlar bedava facebook yoktu.

qxejder

Üye
aga lar 0.facabook agiriyo ama faceme giremiyom yardım

mert_07_07

Üye
bnmde 5130 xp music girmior opera.mini den napmalıyım

fıfaaa

Üye
beyler ben nasıll girildiğini bir arkadaştan öğrendim şu şekilde
1-müzikçalara girin
2-seçeneklere basın ve indirilenlere basın
3-adrese gite tıklayın
4-rtsp:// i silip 0.facebook.com yazıp giriyoruz

bu kadar basit:ehe

• Beğen
Tepkiler: celatx

dj eşref

Üye
kardes ben sunu anlamıyorum opera mınıden neden 0.facebook ka gırmeye calısıyorsunkı onun yerıne dırek facebook yaz gırersın hemde resımlı sekılde yok yanı sımdı bende aylık net bıtınce 0.facebook gırıyorum cunku ınternet olmayınca buna gırıyorum

celatx

celatx

Üye
bu ne yaa biraz araştırın hazıra konmaya çalışmayın :bann: telefonun kendi tarayıcısı dışındaki tarayıcılar ile ücretsiz giremzsin telefonun s40 menüye gir bir sağa sonrada aşağıya bas sonra aşağıya basarak adrese git e gel oraya 0.facebook.com yaz (yazabilirsin umarım) tamam de giriş yap anladın umarım :ah:vur

----------Eklendi @ 18:29:44 ---------- Yazıldı @ 18:26:40 ----------

aga lar 0.facabook agiriyo ama faceme giremiyom yardım
bu ne yaaa :angry: türkçeyi öğren bi sonra derdini konu açarak anlat zorlanırsan yardımcı olurum türkçe konusunda

Özcan Başar

Üye
ben deniyom ama sunucu erişimi yok diyo

----------Eklendi @ 16:47:14 ---------- Yazıldı @ 16:46:22 ----------

ben deniyom ama sunucu erişimi yok diyor

mystiery_

mystiery_

Üye
kaç kere dedik (opera mobile için)turboyu kapayın diye konu açmadan arama yapın. Opera Minide giremezsin. Ucweb i dene

sevimrecep

sevimrecep

Üye
ayy sonunda yaaaa kac zamandır telefondan faceye gıremıyordum :):):):P::P::P::P::P:

baranhatice

Üye
yaa ben kafayı yicem o kadar ugrastım ama olmuyo her türlü faceye girdim olmadı.opera mini internete girmiyo bağlantısı yok yaa :(

Üst Alt