Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
0 facebooka operadan girmıyor yardımmm
Sponsorlu Bağlantılar
wLkAnNn
Üye
Konu Sahibi
0 facebooka operadan girmıyor yardımmm
0.facebook.com a operadan giremıyorum telefonun kendi kendi tarayıcısıda opera mını cozum yokmu tel 5130xp music
Kingmortall
Üye
aynı konuyu 2 kere açmışın kardeşim
wLkAnNn
Üye
Konu Sahibi
biliyorum ama cozum bulunamadı
celibar
Üye
diğer java web tarayıcılarını dene.ve ikinci bir konu açman gereksiz.eğer eski konuna bir mesaj yazarsan üst sıraya çıkar.çözümü olan varsa yazar.yoksa yoktur.
EFECEL
Üye
kardesım bıraz arastırdım opera mini ve birçok browser kendi dnslerini kullanıyorlar o yüzden bağlanamıyorsun nokianın orjinal web tarayıcısı lazım sana ama s40 hakkında çok bilgim yok en son 3600 s kullandım o zamanlar bedava facebook yoktu.
qxejder
Üye
aga lar 0.facabook agiriyo ama faceme giremiyom yardım
mert_07_07
Üye
bnmde 5130 xp music girmior opera.mini den napmalıyım
fıfaaa
Üye
beyler ben nasıll girildiğini bir arkadaştan öğrendim şu şekilde
1-müzikçalara girin
2-seçeneklere basın ve indirilenlere basın
3-adrese gite tıklayın
4-rtsp:// i silip 0.facebook.com yazıp giriyoruz
bu kadar basit
dj eşref
Üye
kardes ben sunu anlamıyorum opera mınıden neden 0.facebook ka gırmeye calısıyorsunkı onun yerıne dırek facebook yaz gırersın hemde resımlı sekılde yok yanı sımdı bende aylık net bıtınce 0.facebook gırıyorum cunku ınternet olmayınca buna gırıyorum
celatx
Üye
bu ne yaa biraz araştırın hazıra konmaya çalışmayın telefonun kendi tarayıcısı dışındaki tarayıcılar ile ücretsiz giremzsin telefonun s40 menüye gir bir sağa sonrada aşağıya bas sonra aşağıya basarak adrese git e gel oraya 0.facebook.com yaz (yazabilirsin umarım) tamam de giriş yap anladın umarım