0.facebooka bağlanamıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xxtolgaxx

Üye
    Konu Sahibi
0.facebooka bağlanamıyorum
Herkese slm arkadaşlar nokia 5230 kullanıyorum telefondan 0.acebook a girmek istedim ama bir türlü bağlanamıyorum hiç bir hata kodu da almıyorum beyaz ekranda kalıyor sadece bilgisi olan varsa yardımıc olabilir mi

ozifb

Üye
o.facebook dene

xxtolgaxx

Üye
    Konu Sahibi
nasıl yaniiii

ozifb

Üye
o.facebook
:d:

dj eşref

Üye
kardes 0.facebook.com dan gıremıyorsan zero.facebook.com dene eger hattın vodafoneyse......... baktın gene gırmıyor bunu dene touch.facebook.com dene........eger aylık yada gunluk ınternet paketın varsa bunu dene m.facebook.com,.......baktın hepsını denedın gene olmuyorsa o zaman telefonun ınternet ayarlarını al hattın vodafoneyse şunu yap *3636# yaz arama yap cıkan ekranda cıhaz ayarları alma var ordan alabılırsın sana mesaj gelecek mesajı acmak ıcın 1234 yapıp ac seceneklerden kaydet dıyeceksın

xxtolgaxx

Üye
    Konu Sahibi
kardes 0.facebook.com dan gıremıyorsan zero.facebook.com dene eger hattın vodafoneyse......... baktın gene gırmıyor bunu dene touch.facebook.com dene........eger aylık yada gunluk ınternet paketın varsa bunu dene m.facebook.com,.......baktın hepsını denedın gene olmuyorsa o zaman telefonun ınternet ayarlarını al hattın vodafoneyse şunu yap *3636# yaz arama yap cıkan ekranda cıhaz ayarları alma var ordan alabılırsın sana mesaj gelecek mesajı acmak ıcın 1234 yapıp ac seceneklerden kaydet dıyeceksın

kardeş hepsini denedim ama hiç birisi olmuyor ayarları yeniden aldım tekrar denedim gene olmadı gecersiz sunucu ismi deyip duruyo

dj eşref

Üye
o zaman kardes 1 tek yol kaldı bırde bunu yap olur telefonun web kısmı olan yerı ac orda gıt cubugu var yanı adres yazan yer orayı dıyorum.....oraya bunu yaz 0.facebook.com yaz sonra gıt tuşuna bas dırek acılması lazım.......MENU/INTERNET/WEB/ADRES CUBUGU/0.facebook.com/GIT TUSUNA BAS/

haltie

haltie

Üye
önce operatörünüzden wap ayarlarını isteyin daha sonra 0.facebook.com adresine girip bağlantıyı turkcell-vodafone-avea gprs olarak seçin.

xxtolgaxx

Üye
    Konu Sahibi
o zaman kardes 1 tek yol kaldı bırde bunu yap olur telefonun web kısmı olan yerı ac orda gıt cubugu var yanı adres yazan yer orayı dıyorum.....oraya bunu yaz 0.facebook.com yaz sonra gıt tuşuna bas dırek acılması lazım.......MENU/INTERNET/WEB/ADRES CUBUGU/0.facebook.com/GIT TUSUNA BAS/

denedim gene olmadı kardeş

----------Eklendi @ 18:29:12 ---------- Yazıldı @ 18:28:25 ----------

önce operatörünüzden wap ayarlarını isteyin daha sonra 0.facebook.com adresine girip bağlantıyı turkcell-vodafone-avea gprs olarak seçin.

wap ayarı dediğin internet ayarları dimi ? onuda denedim dediğin oysa eğer

dj eşref

Üye
kardes bırde bunu dene MENU/INTERNET/WEB/SECENEKLER/AYARLAR/erısım noktası olan yerde VODAFONE LIVE olacak/ANA SAYFA olan yerde YER IMLERI olacak/

harun22

harun22

Üye
setting wizard kurulumu yap belki düzelir.

xxtolgaxx

Üye
    Konu Sahibi
yok ya hiç birşey olmuyorrrrrrrrrrrrrrr

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Hocam hattın vodafone ise KUTLAMA yaz 3636 'ya gönder agustosun 15'ine kadar bedava internetin olsun.
En azından 3 Hafta 0.face ile ugrasma :pro:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt