0.facebook

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

swiss47

Üye
    Konu Sahibi
0.facebook
arkadaşlar bir sorum olacaktı? ben yarın italyaya gideceğimde yurtdışında 0facebook.com ücretsiz mi yoksa orada paralı mı olacak bilgilendirirseniz teşekkürler...

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Bilgi bulunmuyor fakat ücretlidir. Çükü hiçbir kampanyası yurt dışında geçerli değil. Yurt dışına çıkınca senin operatörün yine Türkcell ama bu sadece isimden ibaret. Diğer bütün ücretler değişiyor.
Kısacası ücretlidir.

swiss47

Üye
    Konu Sahibi
doğru diyorsun bende öyle düşünüyorum fakat 0.facebook sadece türkiyede bedava değil. diğer avrupa ülkelerinde de 0.facebook olayı varmış o yüzden sordum. gitmeden öğreneyim dedim.

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Herkes kendi şebekesinde bedava verir. Yırt dışına çıkınca hattın yabancı operatörün şebekesini kulanıyor. Türkcell ona para ödeyim sana bedava vermez servisi.

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Ücretsizdir. Çünkü Facebook operatörlerle anlaşarak bu facebook zero 'yu ücretsiz yapıyor yoksa operatörlerin bir kampanyası değildir. Ve 0.facebook.com bir çok operatörle anlaşmalıdır herhangi bir sorun olmayacaktır. Yine için rahat etmesi için yurt dışında giriş yaptığında üst tarafta ücretsiz sürümdür yazısını görürsün.

swiss47

Üye
    Konu Sahibi
dediğin gibi düşünüyorum bende bilgi verdiğiniz için teşekkürler kalın sağlıcakla :D

karışma.bende

Üye
yurtdışında 0.facebook a gir eğer yukarda ücretsizdir diye yazmıyorsa ücretlidir :oke:

swiss47

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar yurtdışında girdim turkcell üzerinden ücretsiz yazıyor sayfada fakat kontürde gidiyor bilginiz olsun.

Burak

Üye
dostum yurdışındayken turkcell kullanmaya devam etmek için öncelikle hattını yurdısı görüşmelere açık ve telefondan sebeke ayarlarından sebeke secimini otomatik yapman gerekiyor.
rotate anlasması olan bütün operator şirketlerinin baz istasyonlarına bu sekilde baglanıp konusabilirsin.
ancak uluslararası ücretlendirme uygulanır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt