0.facebook.com'a Girebilecek Cep Tarayıcı Bulabilirmisiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Zone_Fig

Üye
    Konu Sahibi
0.facebook.com'a Girebilecek Cep Tarayıcı Bulabilirmisiniz?
Arkadaşlar 0.facebook.com'a Girebilecek Cep Tarayıcı Bulabilirmisiniz? Çok acil derecede lzm pc yasaklandı arkadaşın pc sinden mesaj yazıyorum... en azından cepten girmek için.. şimdiden çok teşekkürler..

• Beğen
Tepkiler: burakcn

leventstar

Üye
bolt 1.70 sis bununla bi dene

OZAN776

Üye
iris giriyormuş ama bn bulamadım bulan varsa link verebilirmi

CoDeYs

CoDeYs

Üye
kendi tarayıcından da olur ki

T®_C®iMe_C*

T®_C®iMe_C*

Üye
opera mini kullanabilirsiniz

48SizoFReni48

48SizoFReni48

Üye
opera mini kullanabilirsiniz

kardeş opera ile olmuyo:nono:

dostum benim bildiqim öle 0.facebook a giren bi tarayıcı yok telefonun kendi tarayıcısını kullan:ehe

wepmaster

wepmaster

Üye
48 şizofreni sana katılıyorum opera ve diğer browserlerdende olmuyor.5130 expressmusic kullanıyorum o.faceyapıyom girmiyor. yada m.facebook.com adresine dönüyor..

dagar

dagar

Üye
Aynen arkadaslar operanın eski sürümü ile giriliyor bir kaç ayar yaparak basit olarak giriyor Tüm tarayıcıların girmemesi ise 0.facebook un özel olarak yapılmış olmasından değil . orjinal telin tarayıcısı dısındaki browser programlarının protokol ayarlarında 0. tanımlı değil yani yazarsanız "www" olan yeri her browser tanır ama 0.facebook.com yazdığınızda "0" ı browser tanımaz o yüzden bunnu opereanın 6.8 sürümü fln sanırım ayarlar kısmında www,http, fln var oraya virgül koyup 0 ı eklediğinizde girebilirsin (denenmiştir ...) ;)

Türk Mavisi

Türk Mavisi

Üye
müzikçalardan girebilirsin 0.facebook.coma,müzik çalara girin,seçenek>daha fazla>indirmeler>adrese git>0.facebook.com yazın,facebooka girdikten sonra seçenek>web adreslerine ekle diyin,böylece web servislerinde facebook kısayolu oluşur.artık buradan girebilirsiniz....

kristaliche

Üye
2330classicte opera mini 0facebook u desteklemiyor. PicoWEB bu tarayıcıyı indirin :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt