0.facebook.com giremiyorum..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1mNeverLose

1mNeverLose

Üye
    Konu Sahibi
0.facebook.com giremiyorum..
Arkadaşlar telefonum nokia 603 1 aydır kullanıyorum hattım avea. 0.facebook.com a girerken şöyle bir hata veriyor ;
Üzgünüz 0.facebook.com sadece belirli cep telefonları operatörleri tarafından desteklenmektedir ve senin cep telefonu operatöründe kullanılamaz.
Mobil operatörünüzle iletişime geçiyorsanız, IP adresinizin desteklenmediğini söyleyin.

FlaxLy

FlaxLy

Üye
Opera Mobile öyle diyor. Kendi tarayıcısından deneyin.

1mNeverLose

1mNeverLose

Üye
    Konu Sahibi
Denedim genede aynı hatayı veriyor. İp adresini parantez içinde veriyor hatada ben yazmamışım tek fark operada farklı normal tarayıcıda farklı ip. Ne yapmalıyım ? Avea operatörünü mü aramalıyım ?

Türe

Türe

Üye
opera mobileden wap ayarlarını seçerseniz sorun olmaz sanırım . ben c7'm de öyle yapıyordum operada

FlaxLy

FlaxLy

Üye
Bende operada o hatayı veriyor. Webden girdiğimde sorun yok :hmmm

slant1111

slant1111

Üye
yapacagın sey avea internet yerne wap gprs yi kullanmak arkadaşm

SezerKoc

SezerKoc

Üye
dmkki avea içnde kapanmş 0.face

Türe

Türe

Üye
evet kapandı . hatta ben 17 kuruş varken sürekli girdim baktım kontör gitmiyo girmeye devam ettim 1 ay sonra kontör yükledim sorgusuz sualsiz hop 8 liram gitti :off:

1mNeverLose

1mNeverLose

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim yorum yapanlara slant1111 arkadaşın dediğini yapınca oldu. Konu kapanabilir. Tşkler.. :)

----------Eklendi @ 23:59:25 ---------- Yazıldı @ 23:57:51 ----------

Türe karceş benim ark.lar giriyor beleşe ne iş. Bende şuanda kontor var giriyorum beleşe :) o olay saçma bazılarından para gidiyor bazılarından gitmiyor :D

slant1111

slant1111

Üye
rica edrm.29 unda avea da kapanacak diye biliyorum uyarı mesajı gelecektir

onur_bjk53

onur_bjk53

Üye
0.face olayı kapandı birader

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Wap ile gir.

Febris

Febris

Üye
evet kapandı . hatta ben 17 kuruş varken sürekli girdim baktım kontör gitmiyo girmeye devam ettim 1 ay sonra kontör yükledim sorgusuz sualsiz hop 8 liram gitti :off:

senden yıne ıyı almış benden turkcell 14 tl aldı hiçbiyere girmeden hemde abone degılım hiçbi paketede

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
kurtulmuşum türkcelden valla avea bile tiye alıyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt