0.facebbok facebook zero

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AggressivePsycho

AggressivePsycho

Üye
    Konu Sahibi
0.facebbok facebook zero
androide geçene dek böyle bir sorunum yoktu bundan önce c5-03 ve ondan da önce lg gs500 kullanıyordum bu sorunla karşılaşmadım t20de var ama: wap veya wifi birşekilde neti açmadığın sürece facebook zero girmiyor telefon. dışarıda wifi kullanamayacağıma göre wap tan giriyorum mobil ağlardan, öyle giriyorum ilk birkaç dk girip çıkınca 50krs daha fazla zaman harcayınca 1.00 ile 2.00tl arası kontör harcıyor üzerinde turkcell ücretsiz dese de :( ne yapabilirim?
 


Peocawe

Peocawe

Üye
0.facebook bildiğim kadarıyla aralık ayında ücretliye geçti. Eğer 0TL yüklüyse hattında girebiliyorsun ama hattında TL var ise ücret gidiyor. Benim bilgim bu kadar eğer yanlış birşey varsa düzeltebilirsiniz.
 
AggressivePsycho

AggressivePsycho

Üye
    Konu Sahibi
bende böle duyumlar aldım da arkadaşlarmın bazılarında gitmiyor kontör derste çatır çatır giriyorlar korkmadan :D sorun bendemi diye mrak ettim, hazır burdayken birşey sorcam bu yeni rom sayesinde t9 eklendi mesajlara nasıl kaldırabilirim onu :D
 

jigsaw_54

Üye
T9 sorununu bilemem Turkcell'de de 31 Aralıkta 0.facebook kalkıyor ücret gitmesinin sebebi BENCE cihazda otomatik güncelleme (hava durumu, haberler, rehber eşitlemesi, vs vs ) açıksa bu olabilir onların ayarlarını bi kontrol etmeni tavsiye ederim
 
Peocawe

Peocawe

Üye


T9 olayını bende bilmiyorum pek kullanmadım cyanogen modu. :D Sen memnun musun cyanogen den bu arada ?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al


Üst Alt