0-50 TL arası Kulaklık önerisi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Polymath

Üye
    Konu Sahibi
0-50 TL arası Kulaklık önerisi ?
Arkadaşlar dediğim fiyat aralığında bir kulaklık almayı düşünüyorum. Aradığım özellikler kaliteli bas ve rahatsız etmeyen tasarım.
Kulağın içine girenlerden istemiyorum. Benim düşündüklerim bu linktekiler;

Bu kulaklıklardan hangisi veya sizin öneriniz var mı ? Teşekkürler

PriZm

Üye
Creative EP-630.Forumdaki çoğu kişinin önerisi ile aldım ve son derece memnunum.yalnız eqolayzerde 8k ve 16k ayarlarını düşürmen gerekiyor bu kulaklığı kullanırken.zira bazı şarkılarda S lerde patlama oluyor

PriZm

Üye

Kulak içine girenlerden pek hoşlanmıyorum. Sebebi başımı ağrıtıyorr Başka öneriniz var mı? Ama yinede bunu düşüneceğim
kulak dışı olanlar eskidi ve kesinlikle parasını hak etmez.ne bass'ları duyarsın ne de ses yalıtımı yaparsın.eğer kulak içi olanlar baş ağrıtıyorsa kafa bantlı olanlara da bakabilirsin

ANIL

Admin
Kulakiçi tercihimdir ama bunların arasından Sennheiser MX-370 kullandım. Deri kılıf ile geliyor. Ses kalitesi fiyatına göre gerçekten iyi. Kulakiçi olmadığı için doğal olarak dışarı ses veriyor. MX-371'de aynı zaten ikisinden birini tercih edebilirsin

Polymath

Üye
    Konu Sahibi

Sesi dışarı vermesi önemli değil aslında pek bana göre. Birde kulaklık süngeri takınca o ses çıkmıyor ve basslar filan daha iyi geliyor aslında.. Kulaklık süngeride çıkıyor diye biliyorum. AMa in tasarımınada hasta oldum açıkcası fakat tasarıma göre alınmıyor kulaklık. Kulak içi kulaklık ep630 iyidir diyorsunuz yani?
Birde kulak içi kulak almamamın sebebi dış dünya ile bağlantının kesilmesi. Yolda yürürken filan sıkıntı olmuyor mu sizlere ?

- - - Eklendi - - -

kulak dışı olanlar eskidi ve kesinlikle parasını hak etmez.ne bass'ları duyarsın ne de ses yalıtımı yaparsın.eğer kulak içi olanlar baş ağrıtıyorsa kafa bantlı olanlara da bakabilirsin

Kafa bantlı kullanamam çok göze batıyorr...

ANIL

Admin
Ben daha üst model Sennheiser CX-400ii kullanıyorum bağlantı tamamen kopuyor ep630 klasik haline gelmiş artık bir sorun olacağını sanmıyorum alabilirsin.

Polymath

Üye
    Konu Sahibi
Ben daha üst model Sennheiser CX-400ii kullanıyorum bağlantı tamamen kopuyor ep630 klasik haline gelmiş artık bir sorun olacağını sanmıyorum alabilirsin.

ep630 hiç gördün mü acaba ? Kabloları çok ince diyorlar? Dedikleri kadar doğru mu ?

- - - Eklendi - - -

Yorumlaraa dayanamadım internette bir çok kişi çok övmüş. Ep630 sipariş ettim. Şuan hepsiburadada 29 tl en ucuz burda şuanda...

PriZm

Üye

evet kablosu çok ince.dikkatli koruman lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...