0-50 TL arası Kulaklık önerisi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Polymath

Polymath

Üye
    Konu Sahibi
0-50 TL arası Kulaklık önerisi ?
Arkadaşlar dediğim fiyat aralığında bir kulaklık almayı düşünüyorum. Aradığım özellikler kaliteli bas ve rahatsız etmeyen tasarım.
Kulağın içine girenlerden istemiyorum. Benim düşündüklerim bu linktekiler;

Bu kulaklıklardan hangisi veya sizin öneriniz var mı ? Teşekkürler

Kerim.

Kerim.

Üye
creative ep630.

PriZm

PriZm

Üye
Creative EP-630.Forumdaki çoğu kişinin önerisi ile aldım ve son derece memnunum.yalnız eqolayzerde 8k ve 16k ayarlarını düşürmen gerekiyor bu kulaklığı kullanırken.zira bazı şarkılarda S lerde patlama oluyor

PriZm

PriZm

Üye

Kulak içine girenlerden pek hoşlanmıyorum. Sebebi başımı ağrıtıyorr :) Başka öneriniz var mı? Ama yinede bunu düşüneceğim :)
kulak dışı olanlar eskidi ve kesinlikle parasını hak etmez.ne bass'ları duyarsın ne de ses yalıtımı yaparsın.eğer kulak içi olanlar baş ağrıtıyorsa kafa bantlı olanlara da bakabilirsin :)

ANIL

ANIL

Admin
Kulakiçi tercihimdir ama bunların arasından Sennheiser MX-370 kullandım. Deri kılıf ile geliyor. Ses kalitesi fiyatına göre gerçekten iyi. Kulakiçi olmadığı için doğal olarak dışarı ses veriyor. MX-371'de aynı zaten ikisinden birini tercih edebilirsin :oke:

Polymath

Polymath

Üye
    Konu Sahibi
Kulakiçi tercihimdir ama bunların arasından Sennheiser MX-370 kullandım. Deri kılıf ile geliyor. Ses kalitesi fiyatına göre gerçekten iyi. Kulakiçi olmadığı için doğal olarak dışarı ses veriyor. MX-371'de aynı zaten ikisinden birini tercih edebilirsin :oke:

Sesi dışarı vermesi önemli değil aslında pek bana göre. Birde kulaklık süngeri takınca o ses çıkmıyor ve basslar filan daha iyi geliyor aslında.. Kulaklık süngeride çıkıyor diye biliyorum. AMa in tasarımınada hasta oldum açıkcası fakat tasarıma göre alınmıyor kulaklık. :) Kulak içi kulaklık ep630 iyidir diyorsunuz yani?
Birde kulak içi kulak almamamın sebebi dış dünya ile bağlantının kesilmesi. Yolda yürürken filan sıkıntı olmuyor mu sizlere ?

- - - Eklendi - - -

kulak dışı olanlar eskidi ve kesinlikle parasını hak etmez.ne bass'ları duyarsın ne de ses yalıtımı yaparsın.eğer kulak içi olanlar baş ağrıtıyorsa kafa bantlı olanlara da bakabilirsin :)

Kafa bantlı kullanamam :D çok göze batıyorr...

ANIL

ANIL

Admin
Ben daha üst model Sennheiser CX-400ii kullanıyorum bağlantı tamamen kopuyor :ehe ep630 klasik haline gelmiş artık bir sorun olacağını sanmıyorum alabilirsin.

Polymath

Polymath

Üye
    Konu Sahibi
Ben daha üst model Sennheiser CX-400ii kullanıyorum bağlantı tamamen kopuyor :ehe ep630 klasik haline gelmiş artık bir sorun olacağını sanmıyorum alabilirsin.

ep630 hiç gördün mü acaba ? Kabloları çok ince diyorlar? Dedikleri kadar doğru mu ?

- - - Eklendi - - -

Yorumlaraa dayanamadım internette bir çok kişi çok övmüş. Ep630 sipariş ettim. Şuan hepsiburadada 29 tl en ucuz burda şuanda...

PriZm

PriZm

Üye

ep630 hiç gördün mü acaba ? Kabloları çok ince diyorlar? Dedikleri kadar doğru mu ?

- - - Eklendi - - -

Yorumlaraa dayanamadım internette bir çok kişi çok övmüş. Ep630 sipariş ettim. Şuan hepsiburadada 29 tl en ucuz burda şuanda...

evet kablosu çok ince.dikkatli koruman lazım.

CABBAR

CABBAR

Üye
1. linkteki :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt