arama engelleme...

Sponsorlu Bağlantılar

looney

looney

Üye
    Konu Sahibi
arama engelleme...
arkadaşalar programı yukledikten sonra programı acıyorsunuz aramasını istemediginiz kişinin numarasını yazıyorsunuz tek yapmanız gereken bu oldukca anlaşılır bir program üstelik özel numaralarıda engelleye biliyorsunuz...

işte link

• Beğen
Tepkiler: jagler42, Prestige_216, hassan27 ve 6 diğerleri

by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
bu program gerçekten çalışıyor saol

xkadir61

xkadir61

Üye
evet en bilindik proğramlardan birisi bu.

schumici

schumici

Üye
yaa tam indircem rapid bozuk yaaa:(

GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
güzel bi program :D

ptw

Üye
N95 telefonum fakat bu programları desteklemiyor. handy blacklist , bu, ve başka birçok program denedim yüklüyr fakat açınca desteklemiyor. çok ihtiyacım var ne yapacağım. lütfen yardım

zenderim

zenderim

Üye
N 73 Te çalışmıyor

looney

looney

Üye
    Konu Sahibi
N serisinde denenmemiştir bu program s60 içindir

looney

looney

Üye
    Konu Sahibi
arkadslar ben ındırdım k e y g e n dıe bıse geldı bundan sonra ne yaocamı bılmıyom lutfen yardım edın

programı telefona yukledikten spnra dosya yonetiminde yuklemen yeterli oluyordu ama sen nasıl bi sorunla karşılaştın ki :bilmem:

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
bURASI dESTEK BÖLÜMÜ.

gazisaltuk

Üye
program elimde ancak benim istedğim rehberimde kayıtlı olmayan numaraları geri çevirecek bir program.bunun hakkında bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin...

jaixjai

Üye
Kardeş Programı Direk Hafıza Kartına Attım Ancak Sadece indiriklerimden ' Beni Oku ' Yazan Wort Dosyası Telefonda Acıldı Yardımcı Olursanız Sevinırım...

izbrk

Üye
bu program .sis bana java lazım

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Öncelikle paylaşım için sağol. Program engellemez meşgule bırakır. Ayarladığınız numara sizi aradığı zaman 0.3 saniye hafızanız dolu ise yada telefonunuz yavaş ise arayanı engellemesi 1 saniyeyi bulur ve arayan kişi de sizin meşgule bıraktığınızı zanneder. Bunu hatırlatmak istedim. Ayrıca gizli numaraları program olmaksızın engelleyebilirsiniz. Iyi forumlar

plt55

Üye
6300 için olaNI VAR MI BUNU ?

Cih@t

Üye
N70' de deneyen varmı arkadaşlar çalılşıyor mu acaba?
bkz: n70 --> Bi s60 klasiği.

hastık

Üye
saol kanaka de3neyecem mikroplardarı ezmek lazım değilmi ama

günce_ceren

Üye
peki 5310 da çalışır mı ya çok acil lazımda

ferkan

Üye
saol kardeş

Takipçi Satın Al

Üst Alt