PALA.
Üye
Doğrudur efenim.At murattır yeşillik de ottur![]()
Burda tavıh bedava değil ağa, bak bizde hindi dolması yiyoruzKurtarmaz bi de tavıh![]()

Doğrudur efenim.At murattır yeşillik de ottur![]()
Burda tavıh bedava değil ağa, bak bizde hindi dolması yiyoruzKurtarmaz bi de tavıh![]()

Demek hindilere çıplak gözle bakan sendinDoğrudur efenim.
Burda tavıh bedava değil ağa, bak bizde hindi dolması yiyoruz![]()

BaneHakkında
Sanatçı:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Albüm:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Çıkış tarihi: 2016
Bunun için internetini mi yoydunHakkında
Sanatçı:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Albüm:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Çıkış tarihi: 2016

Çok da eski sayılmaz sankiDuran Şatıroğlu' nu eskiler bilir di mi @Baydırman

Dağda domates, burada hindi, tokluk görmemiş gibi konuşma babayiğitDemek hindilere çıplak gözle bakan sendin![]()

Varlık kuyruğuna girdimDağda domates, burada hindi, tokluk görmemiş gibi konuşma babayiğit![]()

Herkesin zaman kavramı farklıdır.Çok da eski sayılmaz sanki![]()

Vaktiyle bir Pala varmış. Bu alemde önce Duran emmi daha sonra biz gelirizHerkesin zaman kavramı farklıdır.
Sinan Yüksel daha eski idi sanki![]()
İntikamını aldık Duran emminin 
Senden eskiHerkesin zaman kavramı farklıdır.
Sinan Yüksel daha eski idi sanki![]()

Huzur içinde uyuyorum var ol yeğenVaktiyle bir Pala varmış. Bu alemde önce Duran emmi daha sonra biz gelirizİntikamını aldık Duran emminin
![]()

Pala remzidiyar pala
Bilirim ben anamın karnında tepik atarken o Windows 2002 ... de oyun oynuyorduSenden eski![]()

Bilirim ben anamın karnında tepik atarken o Windows 2002 ... de oyun oynuyordu![]()

Şimdi tanzimi domatesi bırakıp, denizdeki balıklara bakalım, operasyonu konuşalım, muro için plan nedirVarlık kuyruğuna girdim![]()

Denizde balık çok karnımız doysun uçarızŞimdi tanzimi domatesi bırakıp, denizdeki balıklara bakalım, operasyonu konuşalım, muro için plan nedir![]()