Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu konuya son mesajı kim atacak?
Sponsorlu Bağlantılar
Baydırman
Moderator
Ben seni korurum kuddusi
Silinen Üye 2625978
Kapalı Hesap
Putin amcamı sevmeyenler beğensin desem acaba kaç like alırım
Ne amcası amcalığı yokki onun putin hı........ elime verseler tırnak makasıyla işkence yaparım aylarca
Mesaj birleştirildi:
Bende işkence çeşidi çok hergün farklı işkence
Mesaj birleştirildi:
Nato sağ gösterip sol vuruyor rusya ya yardım yapmadığı ne malum ukranyayı satmışlar yazık oldu olan yine masumlara çoçuklara oldu.
Son düzenleme:
Baydırman
Moderator
Ham
bilisimler
Üye
Öğretmen öğrencisine sorar:
– Kaza ile şansızlık arasındaki fark nedir?
Öğrenci cevap verir.
– Eğer karnem dereye düşerse bu bir kazadır, ama onu dereden çıkaran olursa bu şansızlıktır.
Baydırman
Moderator
Putini yedim
bilisimler
Üye
Putini top yapıp doksana çakalım
Baydırman
Moderator
Hayda
bilisimler
Üye
Evvvet orta sahalarda ilerliyor , ceza sahası içerisine girdi . Bilisimler pas bekliyor.... Heyecan dorukta ..... Seyirci ayağa kalktı ...... Pası bilisimlere attı...... Oda ne gözlerime inanamıyorum .....Gooooollllll..... Roşetayla putini doksana taktı
Baydırman
Moderator
Asist benden
bilisimler
Üye
Akşam putinin programı varmış .....Acilen putine dansöz kıyafeti sipriş verdim... Özel, janjanlı, kırmızılı, dantelli ,
Baydırman
Moderator
Oturmaya mı geldin ukraynaya hadi
bilisimler
Üye
En tepelere keskin nişancılar ..... Ukrayna'da ne kadar hain rus varsa indiricez......
Ateeeşşşşşş
Klıbık ruslar herzamanki gibi kaçıyor yakalayın hücummmm.............
Baydırman
Moderator
Türkler şimdi de rusyacı ukraynacı diye ikiye bölünüyor
bilisimler
Üye
Belarus'a rus heyeti intikal etmiş bulunmakta . Keskin nişancılar rus heyetine ateşşşşşş
Baydırman
Moderator
bilisimler
Üye
Bu zamana kadar ukraynayi destekliuordum artık desteklemiyorum Putin için söylediğim sözleri geri alıyorum
Ukrayna nükleer santral yaptığı için Rusya saldırı yapmış. Gerizekalı Ukrayna halkına hırs uğruna neler çektirdi.
Sözün özü iki ülkenin de ele alınacak tarafı yok . Olan masumlara oldu.