Düşünenler Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

En Çok Nasıl Düşünürsünüz ?

• Düşünerek

Kullanılan: 21 70.0%
  • Denge En Önemlisi Dengeyi Bozmamak Lazım

Kullanılan: 6 20.0%
  • Otsturarak

Kullanılan: 6 20.0%
  • Oturarak

Kullanılan: 9 30.0%
  • :hmmm yaparak

Kullanılan: 12 40.0%
  • İşsizlik

Kullanılan: 8 26.7%

• Kullanılan toplam oy
    30
Murat Alper

Murat Alper

Moderator
:hmmm

skynet

Üye

0MG90

0MG90

Üye
Skynet!!!!! Kaçınnnn!!!!!!!!!!

NEXUS

NEXUS

Üye
Üstün yetenek. :cool
MaxiStar'ken bir çok kişiyi ifşa ederdim de rezil olsunlar istemedim. :ehe
Rezil mi edecen? Bir hesabını söyleyerek. Anca kendini rezil edersin :D Yaptığının çocukça olduğunun farkına varamamışın, kafan basamamış. Özelden site reklamı yaparken sıkıntı yok tabii, şikayet edince ben güvenilmez, kötü oldum. Başkaları yapınca direk şikayet etmesini biliyon ama, eğer şikayet etmek güvenilmezlikse sen asla güvenilmeyecek birisin o zaman. :D Maxistar olunca da değerli bir insan olmadın, basit bir site (raporların bile gizli tutulmadığı insanlara haksızlık yapılan ve artık üyesi bile kalmayan bir yerde) küçük bir rütbe kazandın o kadar. Kimseden üstünlüğün olmadı :D

bkz. @Dark-Evil @N.E.X.U.S.
Girmememi fırsat bilip arkadan konuşmayı ne kadar da iyi biliyorsun sen :D Tabii cevap verecek kimse yok, salla nasıl olsa hiçkimse bir şey diyemeyecek. Emeğini takdir ettim iyi paranoyak olmuşunuz :D Yaşına veriyorum napayım, değerliymişim ki sizde bütün hesaplarda beni aramışsınız, herkesi ben olarak görmüşünüz iyi güldüm :ehe Bu arada şuanki rütben sana çok yakışmış :) Etiketlemeyi de yanlış yapmışsın, hiç yakıştıramadım sana, ne de olsa büyük hayranımmışsın.

Son düzenleme:
AIS

AIS

Üye

Baydırman

Baydırman

Moderator

Baydırman

Baydırman

Moderator