bir üstekine suikast planı yap !!

Sponsorlu Bağlantılar

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
canlı bomba tutup evine postacı kılığında gönderirim ve sonra buuum

crazy_burhan

crazy_burhan

Üye
Kendi kanindan bir miktar dondurup mermi cekirdegi yapiyosun sonra silaha koyup sikiyosun yakin mesafede is gorur cunku surtunme eritir :D mermi cekirdegi (kan) vucuda delip giriyor ve dondurulmus kan vucutta eriyor :D farkli kan grubuysa zaten direk oldu geri donusu yok :D

smatch

Üye
Kendi kanindan bir miktar dondurup mermi cekirdegi yapiyosun sonra silaha koyup sikiyosun yakin mesafede is gorur cunku surtunme eritir :D mermi cekirdegi (kan) vucuda delip giriyor ve dondurulmus kan vucutta eriyor :D farkli kan grubuysa zaten direk oldu geri donusu yok :D

ilginç, sen fazla yaşamazsın :thumbup:
bir gün sabah evden çıktığında arabana binersin çalıştırmak için kontağı çevirdiğinde BUMMM... :aman2::bira:

.caner.

.caner.

Üye
Gece uyurken Yatağını şişme yatak ile degistirerek Amazon nehrine birakilacak ve uyanamayacak

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2502581
Taha Berkay

Taha Berkay

Üye
tuvalette büyük abdestini yaparken girmek.. anında kalp krizi ölmezse de bir eşcinsel getirip ikisini kapatmak kalp krizi. yine ölmezse artık napalım sıkarım kurusıkıyla yine kalp krizi yine ölmezse lağıma atarım lan kaç canlıymış bu adam. yine ölmezse sıkılırım artık bu işten gidip sıkarım bir tane tam organın oraya acıdan ölür

mürteza16

mürteza16

Üye
Sevgilisiyle birlikteyken arkalarından yaklaşıp merhaba derim. Onlar bana bakınca bir arkadaşım onların önüne geçip kıza "beni bunlarla mı aldatıyorsun?" der. Arkadaşım silahı çıkarıp üsttekinini öldürür. Beni öldüreceği sırada havalı bir hareketle arkadaşımdan silahı alıp ona sert bir yumruk atarm. Arkadaşım yere serilince kızı kaçırırım. Kız benim olur. Mişın kompleyt.

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
Note 7 hediye ederim :)

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3
Baydırman

Baydırman

Moderator
Ajdar dinletirim :ehe

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
4-4-2 ofansif olur mu ?

Baydırman

Baydırman

Moderator
3-5-2

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
Bir eve cagircagiz Oncelikle camlardan ozel tim atlayacak ve agir taramali tufeklerle ates acacaklar o sirada sniperciler karsi catidan mermi yagmuruna tutacak derken brütüs gelip bicaklayacaz ve finis him olarak da ayaginin serce parmagi masaya vurdurulacak :eller:

Baydırman

Baydırman

Moderator
Uçakla üzerine kamikaze yaparım :eller:

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
keskin nişancı tutarım sonrada tek atış :ehe

Baydırman

Baydırman

Moderator
kuzey kutbuna götürüp dışarda sandalyeye bağlar sonrada ellerini bağlarım her 5 dakikada bir okkalı bir tokat atarım acıdan kıvranarak ölür :sirit:

AIS

AIS

Üye
Samsung galaxy s8

Baydırman

Baydırman

Moderator
Testereyle keserim :naughty:

Üst Alt