SoulsEagle
Üye
forum ayyaş dolduGeçen içmedik mi yav?![]()
bari ben de bi nargile yapayım1 tanenin zararı olmaz hocambira içmeyeli çok oldu @DarkredBlue61 çünkü hocamdan büyük eleştiri yemiştim, ara sıra içiyorum demiştim![]()

forum ayyaş dolduGeçen içmedik mi yav?![]()
bari ben de bi nargile yapayım1 tanenin zararı olmaz hocambira içmeyeli çok oldu @DarkredBlue61 çünkü hocamdan büyük eleştiri yemiştim, ara sıra içiyorum demiştim![]()

gereksizler bir üyeyi daha yutuyorve gereksiz yapıyor
![]()

palavra palavra palavraGeçen içmedik mi yav?![]()

palavra palavra palavra
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
bak kanıtbak kanıt

Soldaki ben sağdaki o. Tipimizde belli oldu hayırlısı.
bak kanıt
çok benziyorsunuzSoldaki ben sağdaki o. Tipimizde belli oldu hayırlısı.
ayırt etmekte zorlanıyorum 
pes 2013 ve diğerleri derimbillahi fifa![]()

ben de pesi severim ama bide lisansları alsalarpes 2013 ve diğerleri derim![]()

Pes mi?pes 2013 ve diğerleri derim![]()

yeşil çay kesmiyo hocam hiçPeki yeşil?

pes 13te alt f4 yapıp çıkınca tuşlar sapıtıyor galiba bende öyle bişey vardıben de pesi severim ama bide lisansları alsalar
pes 16 da türkiye bile yoktu![]()

Türk pes etmez ettirirPes mi?![]()

bende alt f4 ile çıkınca oyun allta çalışmaya devam ediyordu görev yöneticisinden kapatıyordum müzik çalıyodu kapattığım haldeyeşil çay kesmiyo hocam hiç
pes 13te alt f4 yapıp çıkınca tuşlar sapıtıyor galiba bende öyle bişey vardı![]()

Dolaaaaar. Aaaaa. Ajaaaaan.Peki yeşil?
O zaman dansyeşil çay kesmiyo hocam hiç
pes 13te alt f4 yapıp çıkınca tuşlar sapıtıyor galiba bende öyle bişey vardı
Türk pes etmez ettirir![]()
seninki daha insani bir sorun ben tuş sorununu çözememiştimbende alt f4 ile çıkınca oyun allta çalışmaya devam ediyordu görev yöneticisinden kapatıyordum müzik çalıyodu kapattığım halde![]()

dolarla ilgili şeyleri ancak ajanlar tespit edebilir 1 ajan dahaDolaaaaar. Aaaaa. Ajaaaaan.
O zaman dans

arada kapatmıyodumseninki daha insani bir sorun ben tuş sorununu çözememiştim![]()
facede gezinirken çalıyodu müzikler 
Ajanı tanıyan da ajandır. Aaaaa.dolarla ilgili şeyleri ancak ajanlar tespit edebilir 1 ajan daha
arada kapatmıyodumfacede gezinirken çalıyodu müzikler
![]()