Baydırman
Moderator
trollledim kardeş helal etO Zaman Boş Rüya.Gördüğün Rüyanın Sabah Namazından Önce Olması Gerekiyorki Bir Şeye Yorabilesin Ayrıca Hani Bilgim Yok Tam AMa Vampirli Fİlan Büyük İhtimalle Beyninin Kurduğu Birşeydir.
![]()

trollledim kardeş helal etO Zaman Boş Rüya.Gördüğün Rüyanın Sabah Namazından Önce Olması Gerekiyorki Bir Şeye Yorabilesin Ayrıca Hani Bilgim Yok Tam AMa Vampirli Fİlan Büyük İhtimalle Beyninin Kurduğu Birşeydir.
![]()

trollledim kardeş helal et![]()

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

advandec system carenin yanında wise care 365 Progrzmınıda şiddetle öneriyorumlaptop tepkileri niye kötü deyip duruyordum, disk hatası varmış tşk advenced system care![]()
Hard Disk Sentinel İle Diski Durumuna Bak Sonra HDD Tune İle Error Scan dan Yavaş Taratıp Kontrol Et Eğer Sorun Varsa Sıkıntılaptop tepkileri niye kötü deyip duruyordum, disk hatası varmış tşk advenced system care![]()
advenced iyi ya ikinciye yavaşlarsa gerek duyarım herhaladvandec system carenin yanında wise care 365 Progrzmınıda şiddetle öneriyorum
hd tunede sorun olsa bad sactor demektir, hdd kafa atar sıkıntı yok maşaallahHard Disk Sentinel İle Diski Durumuna Bak Sonra HDD Tune İle Error Scan dan Yavaş Taratıp Kontrol Et Eğer Sorun Varsa Sıkıntı
Bendede 2 TBlik Dahili Var Kafa Atmıyordu Ama Dosya Kopyalarken Hata Veriyordu Bence Taratıp Bak Programlaadvenced iyi ya ikinciye yavaşlarsa gerek duyarım herhal
hd tunede sorun olsa bad sactor demektir, hdd kafa atar sıkıntı yok maşaallah
vampir sen değil miydin?Ben bu konuyu niye açmıştım acaba
He bu arada gördüğum vampir kate upton idi

yok rüyamdaki karı kate upton idi uyandığımda elimi ısıran bendimvampir sen değil miydin?
yoksa siz kate upton mısınız?
uzun sürüyo o yaBendede 2 TBlik Dahili Var Kafa Atmıyordu Ama Dosya Kopyalarken Hata Veriyordu Bence Taratıp Bak Programla

Ama Yapabileceğin Tek Şey Bu.Low Level Format Denedim Yok Allah Yok En Sonunda Nette Bulmuştum Bad Sectörler Şu Anda Boşta Olduğu İçin BOzuk Sectörler HDD Oralara Bakmıyor Doğal OLarakda Dosyalara Erişimde Sorun Yaşamıyorumuzun sürüyo o ya![]()

ssd ile daha hızlı olur onla dene benceBendede 2 TBlik Dahili Var Kafa Atmıyordu Ama Dosya Kopyalarken Hata Veriyordu Bence Taratıp Bak Programla
Masaustunun hdd ve guç kaynağı yaninca yeni taktirdık , sonra harddisk bad sectorden dolayı öldü.Garantiye gitti. Wd markalarda sorun yasayan da bayağı var galiba. Bir aydır gelmedi hala hdd. Bilgisayarcıdan almıştık. Sonra bunlar 3 hafta sonra gecici bi hdd taktılar duruyo oyle babam kullaniyor.Ama Yapabileceğin Tek Şey Bu.Low Level Format Denedim Yok Allah Yok En Sonunda Nette Bulmuştum Bad Sectörler Şu Anda Boşta Olduğu İçin BOzuk Sectörler HDD Oralara Bakmıyor Doğal OLarakda Dosyalara Erişimde Sorun Yaşamıyorum![]()
sen de onu ısırsaydınyok rüyamdaki karı kate upton idi uyandığımda elimi ısıran bendim

31 ağustos 2014sen de onu ısırsaydın![]()
![]()
31 ağustos 2014