Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

kamil5028347

kamil5028347

Üye
mobil paylaşım deneyen varmı telefon kafayı yiyor resmen yeniden başlatmak zorunda kaldım yine bozmuşlar paylaşımı

Esendağlı

Esendağlı

Üye
gittiği yere kadar o zaman :)

bende ısınma yok ama şarj çok hızlı bitiyor. ve çok geç doluyor
Evet geç dolma olayı bende de vardı,şu final gelse de w10 u doya doya bir kullanabilsek.

• Beğen
Tepkiler: erhanercan
sebahattinART

sebahattinART

Üye
wp 8.1'i o kadar çok methettiniz ki, ben 9. yapıdan dönüyorum şuan :)))))))))))

Yandex

Yandex

Üye

En son bildiğim kadarıyla windows markette böyle bir uygulama yoktu acaba android uygulamalarından vs Port edip deneyen oldu mu aranızda ?

csH

csH

Üye
bende henüz sorun yok gerçi 9. yapıda da sorun yoktu :)

remzi33

remzi33

Üye
Ben sistemi kuruyorum, uygulamaları yüklüyorum, tüm ayarlarımı yapıyorum sonra sağlam bi yedek alıyorum, cihaz kafayı yerse 1 saat içinde sıfırlayıp, yedeği yükleyip, mis gibi kullanıyorum :) 9. yapıdaki o bir aylık sürede 4 defa sıfırladım :D

sebahattinART

sebahattinART

Üye
Sıkıntı yoksa dönme,w10 daha iyi aslında.
şaka maka wp 8.1 baya hızlıymış ya. w10m görsel olarak daha iyi olsada insan wp8.1'in hızı özlüyor gerçekten. inşallah son yapıda aynı hızı geri kazanır.

• Beğen
Tepkiler: erhanercan ve Esendağlı
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye

Emülatörde sürdürülüyor yazısı çıkıyor :D

• Beğen
Tepkiler: BomberMAn TR01
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Ben Lumia 930'da herhangi bir sorun yaşamadım. Ta ki Candy Crush Soda Saga kurana kadar. 15 dakikada %44 olan şarjım bitip telefon kapandı. Hem de aşırı derecede ısınarak :blink:

zaakaan

zaakaan

Üye
Ben Lumia 930'da herhangi bir sorun yaşamadım. Ta ki Candy Crush Soda Saga kurana kadar. 15 dakikada %44 olan şarjım bitip telefon kapandı. Hem de aşırı derecede ısınarak :blink:
Deneyeyim bende hemen. Şarj şuan %63. 15 dakika oynayıp bakayım. :)

remzi33

remzi33

Üye
Ya arkadaşlar ben Teamviewer'i yoğun kullanıyorum. Ancak bildiğiniz gibi W10M Mağazasında Teamviewer yok. Ben de .xap dosyasını indirdim WP8.1 Aplication Deployment ile yüklerim diye düşündüm ancak hata veriyor. Hata metni aşağıdaki gibidir:
Error - Merkezi Dizinin Sonu kaydı bulunamadı.

Ne yapmam lazım sorunu çözmek için?

serinaga

serinaga

Üye
Benim 1520 de de aynısı oldu,şuan 8.1 de 150 program olmasına rağmen ne ısınma var ne şarjın erken bitmesi,cihaz kendine geldi resmen.
Ama w10 da kalmak isterdim açıkçası,o daha bir şık ve esaslı duruyor,daha profesyonel yani.

Sorma yaa, şaka-maka iyi de alıştık W10'a inan ki halen geçesim var ama aşırı ısınma beni tedirgin ediyor. 9.yapıda da ilk böyle olmuştu, daha sonra geri 8.1'e dönüp, birkaç gün sonra gereksiz uygulamaları silip, çoğu ayarı default yapıp, başlangıç ekranını sadeleştirip ve dili ingilizce, bölgeyi de ABD yapıp geçmiştim ve çok iyi gelmişti, çoğu kişi 9.yapı kötü derken bende süperdi :allalla: Uzun lafın kısası gitgeller yaşıyorum şuan, bu gece tekrar geçip bir şans daha verebilirim 10.yapıya ...

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve Esendağlı
zaakaan

zaakaan

Üye
Candy Crush Soda Saga 7 dakika olmuşken oyundan attı. :D Şarjda 63'ten 58 oldu. Oynamam onu bir daha. :)

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Microsoft Cortana için ayrı bir UserVoice sayfası açmıştı. Burada şu anda Türkçe dil desteği için açılan başlık hot ideas. Biraz destek olalım baskıyı artıralım. :ehe

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
serinaga

serinaga

Üye
Microsoft Cortana için ayrı bir UserVoice sayfası açmıştı. Burada şu anda Türkçe dil desteği için açılan başlık hot ideas. Biraz destek olalım baskıyı artıralım. :ehe

Asıl Microsoft hesabımda hiç oy kalmamış, hemen diğer hesabıma baktım ve son kalan 1 oyumuda kullandım maalesef, haydi oyları olanlar yüklensinler ...

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bende hemen oyumu kullandım,aman ha ihmale gelmez.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Ya arkadaşlar ben Teamviewer'i yoğun kullanıyorum. Ancak bildiğiniz gibi W10M Mağazasında Teamviewer yok. Ben de .xap dosyasını indirdim WP8.1 Aplication Deployment ile yüklerim diye düşündüm ancak hata veriyor. Hata metni aşağıdaki gibidir:
Error - Merkezi Dizinin Sonu kaydı bulunamadı.

Ne yapmam lazım sorunu çözmek için?
windows 10 da varmı yokmu bilmiyorum teamviewr'ı ancak siz bunu kullanırken aynı ağ üzerinden mi bağlantı sağlıyorsunuz yoksa arakdaşınız pc sinemi bağlanıyorsunuz neden sorduğuma gelirsek buna benzer bir program var sadece kendi ağınızda bağlanmak ücretsiz diğer ağlarda ücret istiyor program şu pc içinde aynı programı kurmanız gerekiyor onuda buradan indirebilirsiniz, diğer ağlara bağlanmak için uygulama içi satın alma vardı sanarım emin değilim uzun süredir kullanmıyorum bende

erhanercan

erhanercan

Üye
Teamviewer 10 da yok maalesef ya

Üst Alt