Deme öyle abi.Eskidik tamamda o kadarda olmasın amaBirinci nesil (920, 820 vb) cihazlarda adam gibi çalışacak bir W10M (final) ancak yılbaşından sonra gelir sanırım.
920'ye verildiği sıralarda da ben 950XL'ye geçmiş olurum.
Genel görünüm böyle.Deme öyle abi.Eskidik tamamda o kadarda olmasın ama
root yapıp CustomPFD ile videoyu bile zil sesi olarak atayabiliyorsun.mesela ben wifi bağlantı seslerini açtım.hatta istediğin sesi atayabiliyorsun.mp4 videoyu zil sesi yaptım.daha bi sürü şey ama çok ta kurcalamamak lazım.bende bi sorun oluştu.root yapınca pc görmedi bi türlü.yazı fontunu değiştirecektim ama olmadı pcden atmak gerekiyor.bende sıfırlamak zorunda kldımBazı arkadaşlar sistem dışından zil sesi eklenebildiğine dair çözümler veya yollarını yazmış.
Sanırım bu telefondan telefona değişiyor.
Kendi telefonumda tüm yolları denediğim halde olmadı.
6 ekimde rtm gelir mi acabaYapı 10559 şu an test edilen sürüm.
Hiç sanmıyorum.6 ekimde rtm gelir mi acaba
Onlara özel optimize olmuştur zaten. Bu gelenler gibi olması imkansız.Tanıtırken cihazın takılmasını göz önüne alamazlar bence RTM yayınlarlar
İnşallah düzgündür çünkü cihaz son 2 gündür çıldırıyor. sapıtttı iyyiceOnlara özel optimize olmuştur zaten. Bu gelenler gibi olması imkansız.
W.insider kurulmuş ve çalıştırılmış ise güncellemeyi bulur,eğer bağlantı müsait olduğunda indir seçeneği işaretli ise wi-fi ağına bağlantı sağladığında otomatik olarak indirir ve sen yuklemesende birkaç gün sonra kendisi yükler,yapı no normal.Microsoft acaba herkes 8.1 e dönsün diye mi şarj problemi ile yayınladı bu güncellemeyi ? Ben 8. Yapıdayım ve şarj aşırı iyi. 9. Yapıda ise aşırı felaket. 8.1 den güncelleyince de cihaz daha kararlı oluyor. Bu yüzden kasıtlı yapmış olma ihtimalleri aklımdan çıkmıyor..
birde ben guncellemeyi yapmamama rağmen ( guncelleme hala ayarlarda gözüküyor bikaç gun sonra otomatik guncellicek) cihaz hakkında bolumunde 10536.1004 gözüküyor. Normal mi ?
evrensel diyorlar da yüklüyorum hala daha adam gibi ne işe yarıyor anlamadım Skype ın. ya benim rehberde hiç yoksa 500 kişi vardır 1 tane mi benden başka kullananı olmaz bu uygulamanın? güzelim Messenger ı geliştireceklerine yediler başını.10559 numaralı yapı ile yeni evrensel skype uygulaması dahili olarak geliyormuş.
Bende senin gibi bu skype yi kuruyorum ama bir kere bile kullanmışlığım yok,her denediğimde başarısız oldu ve kredi yüklememi soyluyor,bunun la insanlar nasıl görüşme yapıyor anlamış değilimevrensel diyorlar da yüklüyorum hala daha adam gibi ne işe yarıyor anlamadım Skype ın. ya benim rehberde hiç yoksa 500 kişi vardır 1 tane mi benden başka kullananı olmaz bu uygulamanın? güzelim Messenger ı geliştireceklerine yediler başını.

Ekleyeceksiniz kişileri hesabınıza. WhatsApp gibi otomatik gelmez. Sonra ücretsiz görüntülü veya sesli konuşabilirsiniz. En kalitelisidir.evrensel diyorlar da yüklüyorum hala daha adam gibi ne işe yarıyor anlamadım Skype ın. ya benim rehberde hiç yoksa 500 kişi vardır 1 tane mi benden başka kullananı olmaz bu uygulamanın? güzelim Messenger ı geliştireceklerine yediler başını.
Bende senin gibi bu skype yi kuruyorum ama bir kere bile kullanmışlığım yok,her denediğimde başarısız oldu ve kredi yüklememi soyluyor,bunun la insanlar nasıl görüşme yapıyor anlamış değilim![]()