Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Rainesto

Rainesto

Üye
920 yüklemeye hazırlanıyor %6

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Acaba,
10.0.10514.0
ile
10.0.10536.1000
güncelleştirmeleri aynı anda geldiği için mi sorun oluyor.

Neden kaynaklandığı belirsiz.
Pek çok modelde indirme ve yükleme sırasında sıkıntılar oluyor.

O yüzden telefonu 8.1'e döndürerek yüklemekte fayda var.
Ben öyle yaptım, şu an güncellemeleri sürdürüyorum, sorun olmayacak gibi duruyor.
Gelişmeleri yine buradan aktarırım.

• Beğen
Tepkiler: serinaga ve bozkirdangelen

ArMaGeDdOn_87

Üye
Sorun falan yok arkadaşlar biraz sabredin yeter,sadece şunu yapabilirsiniz güncellemeye başlamadan önce cihazı yeniden başlatın yeter

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Sorun falan yok arkadaşlar biraz sabredin yeter,sadece şunu yapabilirsiniz güncellemeye başlamadan önce cihazı yeniden başlatın yeter
Bu,
Kraliçe Marie Antoinette'nin “ekmek bulamayanlar pasta yesin”
Şeklindeki önerisine benziyor . : ) )

zaakaan

zaakaan

Üye
Yüklemeye hazırlanıyora geçtim bir yarım saat kadar bekledikten sonra ama şuan %1'de bu kısımda. :)

skynet

Üye
Yüklemek için hazırlanıyor %60 :D

BaySerkan

BaySerkan

Üye
Allah Allah amma sorun yaşayan olmuş ben gece 8.yapıdan direkt 4,5 saatte yükledim ama hata falan almadım hiç ee Gabe dede 830 varmış ondan herhalde

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Yüklemek için hazırlanıyor %60 :D

Benim şarj az, devam edemiyorum.
Tam o kadar işlemi yaptım, 8.1 ve güncellemelerini yükledim, tertemiz W10 Mobil yüklemesine geçecekken şarj %20'de...
Uyduruk çin usb şarj aleti var, o da saatte %1 şarj ediyor :)
Sanırım benim yeni yapı deneyimim akşama kalacak.

• Beğen
Tepkiler: skynet
SLH.55

SLH.55

Üye
L920 kuruldu ilk güncelleme çarklar yarıda.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
tüm güncellemelerin sorunsuz yüklenebildiği sıfır ayarında Lumia 930 turuncu satılık :kop: @bulutsuzgece

toplam iki saatte kullanıma hazır bir şekilde tüm güncellemeler yüklendi. İlk dikkatimi çeken nokta geçişlerin hızı oldu. Takılma veya anlık kararsızlıklar yok. Ara yüzde bazı menüler ingilizce ama Bir kaç tane arayıp bulmamız lazım.

Microsoft blog açıklamasında belirtilenleri kontrol ettim hepsini düzeltmişler. Microsoft Edge hız olarak çok az bir gelişme var ama internet sayfalarındaki tanımlarda var olan sorunlar giderilmiş. Fakat tarayıcının hala eksikleri var. Sonraki yapı muhtemelen daha çok Microsoft Edge üzerinde gelişmeler içerecek.

klavye kullanımı da geliştirilmiş. tahminler bir önceki yapıya nazaran daha iyi ama bir Windows Phone 8 değil. Swype kullanımda ise yine kusursuz derecede.

şimdilik bu kadar. Genel olarak yapı 10512'ye göre iyi denebilir. Şu ana kadar herhangi bir soruna rastlamadım. Bataryaya etkisini siz sormadan ben cevaplayayım. Muhtemelen bir ya da iki şarj sonra asıl etki belli olmaya başlar. O yüzden şu anda kim ne şöylese boş.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
  • Beğen
Tepkiler: SLH.55

stockton

Üye
Gece wireless'tan yüklemiş sanırım güncellemeyi. Şimdi burayı okuyunca bildirimlere dikkatlice baktım da "restart" bildirimi varmış bildirimlerde. Şu an çarklar devam ediyor :) Sürpriz oldu, eve gidip telefonu şarj edip başlatana kadar saatler geçecekti. Şu an işteyken halledeceğim güzel güzel.

Yalnız sormak istediğim bir şey var. 8. yapıdan geçecekler 2 güncelleme yapıyormuş ya, şimdi gece telefon bu iki güncellemeyi de indirmiş midir yoksa ilk güncelleme kurulduktan sonra mı ikinci güncellemeyi bulup indiriyor?

serinaga

serinaga

Üye
Doğru dürüst tamamlayabilen yok, en mantıklısı 8.1'e alıp ordan gelmek gibi duruyor.
Gerçi oradan geçip geçemeyeceği de şaibeli :)

Ben ilk güncellemeyi gece tamamladım, ikinciyi ise çarklarda bırakıp yatmıştım, şuan son sürümdeyim ve gayet iyi gibi ...

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Yalnız sormak istediğim bir şey var. 8. yapıdan geçecekler 2 güncelleme yapıyormuş ya, şimdi gece telefon bu iki güncellemeyi de indirmiş midir yoksa ilk güncelleme kurulduktan sonra mı ikinci güncellemeyi bulup indiriyor?

Bildiğim kadarıyla ilk güncelleyi kurup yeniden açtıktan sonra ikinciyi bulabiliyorsunuz.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Gece wireless'tan yüklemiş sanırım güncellemeyi. Şimdi burayı okuyunca bildirimlere dikkatlice baktım da "restart" bildirimi varmış bildirimlerde. Şu an çarklar devam ediyor :) Sürpriz oldu, eve gidip telefonu şarj edip başlatana kadar saatler geçecekti. Şu an işteyken halledeceğim güzel güzel.

önce birinciyi tamamlayıp sonra ikinci yapılacak.

zaakaan

zaakaan

Üye
Yüklemeye hazırlanırken %7'de takıldı kaldı, ilerlemiyor. :D

Üst Alt