csbaz
Üye
Hayır bende göremedim ama tanıtımı çeken adamda vardı.Belki onun romu farklıdır bize yediriyodur [emoji23].Ben nereden kaptim bilmiyorum hep oyle yaziyorum nedense sen baktinmi avengers tema varmi
Hayır bende göremedim ama tanıtımı çeken adamda vardı.Belki onun romu farklıdır bize yediriyodur [emoji23].Ben nereden kaptim bilmiyorum hep oyle yaziyorum nedense sen baktinmi avengers tema varmi
Bende 5.0.1 Türkiye stock romu kurulu.Wifi açıkken gece 01:00'den sabah saat 09:00'a kadar %8 gidiyor.Aynı şartlarda wifi kapalı 3g açıkken sabaha kadar %3 veya %4 gidiyor.Herşey kapalı iken sabaha kadar %1 gidiyor.Bu arada senkronizasyon ve diğer herşey kapalı.Sadece Güç tasarrufu açık.Sizde durumlar nasıl ?5.0.1 de parlaklık sıfır wifi kapalı güç modu açık %8 götürdü seninki MUH TE ŞEEM
Glomerulus var biyolojide ama..Ben nereden kaptim bilmiyorum hep oyle yaziyorum nedense sen baktinmi avengers tema varmi

Aynı durumdayız...Bende 5.0.1 Türkiye stock romu kurulu.Wifi açıkken gece 01:00'den sabah saat 09:00'a kadar %8 gidiyor.Aynı şartlarda wifi kapalı 3g açıkken sabaha kadar %3 veya %4 gidiyor.Herşey kapalı iken sabaha kadar %1 gidiyor.Bu arada senkronizasyon ve diğer herşey kapalı.Sadece Güç tasarrufu açık.Sizde durumlar nasıl ?
Romun isminden bahsediyorum benGlomerulus var biyolojide ama..![]()

Tek anlamadığım konu.Wifi açıkken sabaha kadar daha çok gidiyor.3g açıkken ise daha az gidiyor.Tam tersi olması gerekirken.Aynı durumdayız...
Çok enteresan.Tek anlamadığım konu.Wifi açıkken sabaha kadar daha çok gidiyor.3g açıkken ise daha az gidiyor.Tam tersi olması gerekirken.
Cihaz wifi açık iken senkronizasyonu daha çok kullanırTek anlamadığım konu.Wifi açıkken sabaha kadar daha çok gidiyor.3g açıkken ise daha az gidiyor.Tam tersi olması gerekirken.
Evet.Note 4 ve 5 te Türkiye de olanlar 4g var mı canlar . Çünkü 3 te bile yok .
Bnde yok büyük ihtimal hat ile alakalı. H+ geldiğinde altta bulunan 2 oktan sadce biri yanıp mı internete bağlanmıyor?5.1.1'i yükleyenlerde mobil veri ile ilgili bir sorun varmı? Bende dün kendi kendine bozuldubildirim çubuğunda H+ yazmasına rağmen mobil veriye bağlanmıyor.
Aynen öyle. 2 gün önce başladı rom ile alakası olduğunu düşündüm ama sonra başkalarında da aynı sorun olduğunu fark ettim. Hepside benim gibi Vodafone kullanıyordu. 4.5G için portları yada ayarları değiştiriyorlar sanırım.Bnde yok büyük ihtimal hat ile alakalı. H+ geldiğinde altta bulunan 2 oktan sadce biri yanıp mı internete bağlanmıyor?
Konuda sadece bu linkle yapıldığını görüyorum hocam.Kafam karıştı şimdi :hmm:Fakat boot loader paylaşılmamış