csH
Üye
benim ayarlarda ek özellikler diye bi seçenek yok hepsi ana menüde yeniden başlattım yine aynı sıfırlamayı deneyeceğim artıkBen Mağaza Betadan uygulama yükleyemiyorum
Hayır ek özellikler menüsünde
benim ayarlarda ek özellikler diye bi seçenek yok hepsi ana menüde yeniden başlattım yine aynı sıfırlamayı deneyeceğim artıkBen Mağaza Betadan uygulama yükleyemiyorum
OneNote ve office preview yükledim ama Microsoft photos u yükleyemiyorum.Ben Mağaza Betadan uygulama yükleyemiyorum
3.yapıdaki gibi aşırı kasmalar mevcutmu ?4 Ay sonra .....
+ 8 yapı geldiiii haydinn koşunnnnn
+Halen hatalarla dolu şu yok bu yok
sizce daha kaç yapı göreceğiz![]()

ben kurmadım o yüzden cevabın bende değil3.yapıdaki gibi aşırı kasmalar mevcutmu ?
ama şuanda kurulu olanlarda kasma gayet normal ilerleyen saatlerde sormak lazımklavye halen yatayda tam ekrana oturmuyor halen boşluklar var vay arkadaş yaKlavye dilini değiştirme kısayolu gelmiş
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
anladım,biraz daha bekleyelim o zaman4 Ay sonra .....
+ 8 yapı geldiiii haydinn koşunnnnn
+Halen hatalarla dolu şu yok bu yok
sizce daha kaç yapı göreceğiz
ben kurmadım o yüzden cevabın bende değilama şuanda kurulu olanlarda kasma gayet normal ilerleyen saatlerde sormak lazım
o bir sorun değil sanırım, tam oturursa bu sefer harf kutucukları çok yayvan olur hem kullanışsız olur hem görüntü kötü olur.klavye halen yatayda tam ekrana oturmuyor halen boşluklar var vay arkadaş ya
Abi peki tuş kilidi devreye girince kopyalama panodan siliniyor idi. Şimdi durum nedir acabaEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızben henüz geri tuşunda bir aciplik görmedim.
ayrıca metin seçme olayı güzel olmuş mail uygulaması da başarılı