Şu Türkçe saydıklarınız benim için sorun değil...Ama bekleyeceğim belki gece kurarım belki slowu beklerim Daha fazla sorun çıkmasında- OneDrive fotoğrafları otomatik yedekleme yapamayabiliyor.
- Office kaldırıldı. Office dosyalarınızı açamayacaksız. Evrensel Office ilerleyen haftalarda gelecek.
- SD karttaki uygulamalar sıkıntı yaratabilir. Çare kaldırıp tekrar kurmak.
- %1 ihtimalle zil sesi çalmayabilir.
- Arama+SMS filtresi çalışmayacak.
- Uçak modu aktifleşemiyor.
- Veri bağlantıları kapatılamaz.
Birkaç irili ufaklı şey daha...
Bu sorunları Gabe direk kendisi belirtti zaten blog yazısında fazlası çıkmaz sanırımŞu Türkçe saydıklarınız benim için sorun değil...Ama bekleyeceğim belki gece kurarım belki slowu beklerim Daha fazla sorun çıkmasında
Senin yetkilerde sorun mu var ortak ben 132 okuyan görüyorum118 (Üye: 87, Misafir: 28)Hadi hayırlı olsun WP Kullananlar
![]()

- OneDrive fotoğrafları otomatik yedekleme yapamayabiliyor.
- Office kaldırıldı. Office dosyalarınızı açamayacaksız. Evrensel Office ilerleyen haftalarda gelecek.
- SD karttaki uygulamalar sıkıntı yaratabilir. Çare kaldırıp tekrar kurmak.
- %1 ihtimalle zil sesi çalmayabilir.
- Arama+SMS filtresi çalışmayacak.
- Uçak modu aktifleşemiyor.
- Veri bağlantıları kapatılamaz.
Birkaç irili ufaklı şey daha...
Hala rezalet
oldu o zaman onlar dedi diye 2. bir telefon mu alayım sırf yükleme yapacağım diye. adamlar onu derken onlarda eminim biliyor dinlemeyeceğimizi hatta gaza getirip yüklememiz için habire sızıntı yapıyorlar.Adamlar diyor zaten sürekli kullandığınız telefona yüklemeyin diye.
oldu o zaman onlar dedi diye 2. bir telefon mu alayım sırf yükleme yapacağım diye. adamlar onu derken onlarda eminim biliyor dinlemeyeceğimizi hatta gaza getirip yüklememiz için habire sızıntı yapıyorlar.