Xwidget 1.0.71 [Ahmet_Türkçe]

Sponsorlu Bağlantılar

baskahmet

baskahmet

Üye
    Konu Sahibi
Xwidget 1.0.71 [Ahmet_Türkçe]
Program ile s5 s6 gibi popüler cihazların widgetlerini koyabilirsiniz. Root gerektirmez. Uygulama tarafımdan türkçeleştirilmiştir

@Bahadir_fb çeviride ilerleme varmı :D

Link :

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: ÇaRşI 2387, klavyeci, Bahadir_fb ve 2 diğerleri

anılbaran

anılbaran

Üye
:tşk:

• Beğen
Tepkiler: baskahmet
kanat_58

kanat_58

Üye
Arkadaşım çok beğendim fakat indiremedim normalde benim inrdemedigim şey yok ama mega bana kendi uygulamasını indirmemi istiyor ama sayfaya ulaşılamıyor diyor anlamadım reklamı geçince de sitenin ana sayfası cikiyor bir zahmet bakarmisin ama çok beğendim paylasimini

• Beğen
Tepkiler: baskahmet
baskahmet

baskahmet

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım çok beğendim fakat indiremedim normalde benim inrdemedigim şey yok ama mega bana kendi uygulamasını indirmemi istiyor ama sayfaya ulaşılamıyor diyor anlamadım reklamı geçince de sitenin ana sayfası cikiyor bir zahmet bakarmisin ama çok beğendim paylasimini
Linkte sorun gorunmuyor. Telefondan indiriyorsanız mega uygulamasını indirmeniz lazım. İndirdiyseniz linkten sonra

kanat_58

kanat_58

Üye
Uygulamayı indirip tekrar deniyecegim
Tamam teşekkür ederim iniyor simdi ilgilendigin için tekrardan tesekkur ederim

baskahmet

baskahmet

Üye
    Konu Sahibi
Uygulamayı indirip tekrar deniyecegim
Görevimiz :)

aycan54

Üye
Teşekkürler.

MaxipmaN

Üye
site açılmıyor ki

kanat_58

kanat_58

Üye
Açılıyor dediği gibi telefondan gireceksen megaupload indirmen lazim yoksa indirme yapilmiyor PC dende direk girmesi lazim

MaxipmaN

Üye
Pcden güc bela acıldı

kanat_58

kanat_58

Üye
Arkadaşım ozurdilerim fakat bir sorun var bu uygulama içinden hic birtane widget indiremedim indir diyorum geri önceki sayfaya atıyor hic bir indirme yapmiyor yardımcı olurmusun sana zahmet kusura bakma

MaxipmaN

Üye
Google playden indir ingiliççe olur ama olsun ben kullanıyorum su an playden indirdim

baskahmet

baskahmet

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım ozurdilerim fakat bir sorun var bu uygulama içinden hic birtane widget indiremedim indir diyorum geri önceki sayfaya atıyor hic bir indirme yapmiyor yardımcı olurmusun sana zahmet kusura bakma
Linkte ve programda sorun yok. Olmadıysa şu yolu izle

Widget kısmına gel burdan istediğini seç ve ana ekrana taşı

Şu ekran karşılıyacak seni widget indirmediysen burası boş olur çevrimiçi ye tıkla istediğin widgeti indir

Gördüğünüz gibi indi. Tekrar o sayfaya dönüp yerele tıklıyoruz ve o widgeti seçiyoruz işlem bitiyor

olcay 38

olcay 38

Üye
zippyshare fln da eklermisin mega yi telefon desteklemior acilinca kapanior hemen

sbilen

sbilen

Üye
:tşk: ayrıca widgetleri kendimiz düzenleyebiliyoruz olması çok güzel

Üst Alt