Bahadir_fb
Üye
Buda olmadı saçımı yoluyorum şuan sinirden
Telefonu duvara vur kendine zarar verme

Buda olmadı saçımı yoluyorum şuan sinirden

Telefon benden değerli en azından bunu 1 milyara aldıkTelefonu duvara vur kendine zarar verme![]()
Vallahi yemin ediyorum o kadar sinirliyimki anlatamam şimdi farklı xposed modülü varmı BENDE ÇALIŞACAK 
Telefon benden değerli en azından bunu 1 milyara aldıkVallahi yemin ediyorum o kadar sinirliyimki anlatamam şimdi farklı xposed modülü varmı BENDE ÇALIŞACAK
![]()

Xposed 2.77 kulanıyomuşum 3.3 varmış orjinal siteden indirdim deniyecem bakalım.Yine olmadı boşver tamam sinir krizine giricem yapmayayım en iyisiXposed verilerini sıfırla belki ise yarar
Ama uygulamada sorun yok yani defalarca denedim![]()
Xposed 2.77 kulanıyomuşum 3.3 varmış orjinal siteden indirdim deniyecem bakalım.Yine olmadı boşver tamam sinir krizine giricem yapmayayım en iyisi
Nası oluyor o abi konu varmıGravıtybox ilede ekleniyor resim istersen birde onunla dene
İndirip deniyorum abi sağolDurum çubuğu iyileştirmeleri
Bildirim ekranı stili
Bildirim ekranı arka planı
Tıkla ve
Özel resim seç
İndirip deniyorum abi sağol
gravity yükledim yeniden başladım aktiflik için xbackgraund kıskandı görevini yerine getirdi sanırım abı [emoji23]Konusu mevcut fu ll olarak forumdan ındır
gravity yükledim yeniden başladım aktiflik için xbackgraund kıskandı görevini yerine getirdi sanırım abı [emoji23]

Aynen şimdi dediğin yerleri şeffaf yapıyorumWanamdan şeffaf yapmamıssın üst tarafı![]()
hangisini kullanıyon abi benimkiler kötü senin zevkin iyi![]()

Üstteki iconları nası yaptın o zaman abi![]()
Abi maşallah sende ne cevherler ne kişiselleştirmeler varmış hepsinde de yardım ediyorsun bana vallahi hakkın ödenmez herşeyi seninle öğrendim çok sağolAndroıd theme engine ile yaptım.

Abi maşallah sende ne cevherler ne kişiselleştirmeler varmış hepsinde de yardım ediyorsun bana vallahi hakkın ödenmez herşeyi seninle öğrendim çok sağol![]()

Link varmı abi bulamadım malesef cm12 çıkıyorYapamazsan yazarsin![]()
Link varmı abi bulamadım malesef cm12 çıkıyor