Galaxy S3 i9300 ○°●YunOS●°○ i9300 Galaxy s3 rom Android 4.4.4

Sponsorlu Bağlantılar

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
○°●YunOS●°○ i9300 Galaxy s3 rom Android 4.4.4
Romdan Görseller:

Romu bu adresten indirebilirsiniz:

Google uygulamaları romu yüklediğinizde romla beraber gelmeyecektir bunun için bu zipi recovery modda flashlayın:

Romu türkçe kullanmak için bu programı kullanabilirsiniz:

YunOS on Galaxy S3 i9300 - Review:
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

TELEFONA PHİLZ TOUCH RECOVERY NASIL YÜKLENİR:
İLK ÖNCE ROMU TELEFONUNUZA YÜKLEYİN.
ROMU DAHA KOLAY YÜKLEMEK İÇİN PHİLZ TOUCH RECOVERY LAZIM.
PHİLZ TOUCH'U 2 FARKLI YÖNTEMLE YÜKLEYEBİLİRSİNİZ.

1. YÖNTEM(BİLGİSAYAR GEREKMEZ): ÖNCE BU DOSYAYI TELEFONA YÜKLEYİN:

SONRA TELEFONU RECOVERY MODA ALIN.(TELEFON KAPALIKYEN SES AÇMA+MENÜ+POWER TUŞLARINA AYNI ANDA BASIN)

2. YÖNTEM(BİLGİSAYAR GEREKİR):BİLGİSAYARINIZA ODİN PROGRAMINI İNDİRİN:

DAHA SONRA TELEFONUNUZU KAPATIN VE AYNI ANDA SES KISMA+MENÜ+POWER TUŞLARINA AYNI ANDA BASIN VE ÖNÜNÜZE EKRAN GELİNCE BİR KEZ SES AÇMA TUŞUNA BASIN.
TELEFONU DOWLOAD MODUNA ALDINIZ ŞİMDİ TELEFONU BİLGİSAYARA USB KABLO İLE BAĞLAYIN BU DOSYAYI BİLGİSAYARINIZA İNDİRİN:

ŞİMDİ ODİN PROGRAMINI AÇIN VE PDA BUTONUNA TIKLAYIP İNDİRDİĞİNİZ DOSYAYI SEÇİN VE START BUTONUNA BASIN.

TELEFON YEDEĞİ NASIL ALINIR(ESKİ ROMA DÖNMEK İÇİN):
ŞİMDİ TELEFONUNUZ YENİDEN BAŞLAYACAK.YENİDEN BAŞLADIKTAN SONRA TEKRAR TELEFONU KAPATIN.BU SEFER SES AÇMA+MENÜ+POWER TUŞLARINA AYNI ANDA BASIN.TELEFONU RECOVERY MODUNA ALDINIZ. ŞİMDİ DOSYALARIN YEDEĞİNİ ALMAK İÇİN BACKUP AND RESTORE KISMINA BASIN VE BACKUP(YANİ DOSYA YEDEĞİ ALIN) YAPIN(BİRAZ ZAMAN ALABİLİR).EĞER ÇOK ÖNEMLİ DOSYA VE RESİMLERİNİZ VARSA BİLGİSAYARA YEDEKLEYİN.(EĞER YEDEKLEME ALAMAZSANIZ ÖNEMLİ OLAN DOSYALARI BİLGİSAYARA ATIP YEDEKLEYEBİLİRSİNİZ.

ESKİ ROM DOSYALARI NASIL SİLİNİR:
ŞİMDİ RECOVERY MODDA WİPE DATA/FACTORY RESETE TIKLAYIN VE CLEAN TO İNSTALL A NEW ROM'A TIKLAYIN.

ROM NASIL YÜKLENİR:
ŞİMDİ RECOVERY MODDA İNSTALL ZİP'E TIKLAYIN TELEFONUN İÇİNE ATTIĞINIZ ROM DOSYASINI BULUN VE TIKLAYIP ROMU YÜKLEYİN.

ALDIĞINIZ BACKUP YEDEĞİ NASIL YÜKLENİR(Eski roma geri dönmek için):
ROM YÜKLENDİKTEN SONRA EĞER ROMU BEĞENMEZSENİZ VE BACKUP'TAN YEDEK ALDIYSANIZ ÖNCE WİPE YAPARAK YÜKLÜ OLAN ROMUN DOSYALARINI TEMİZLEYİN. ŞİMDİ RECOVERY MODDA BACKUP AND RESTORE'DE RESTOREYE BASIN UYGULAMALARINIZ VE ÖNCEKİ ROMUNUZ YENİDEN YÜKLENECEKTİR.(BİRAZ ZAMAN ALABİLİR)

KERNEL VE MODEM NASIL YÜKLENİR (HAT SORUNU OLANLAR İÇİN):
KERNELİ YÜKLEMEK İÇİN İLK ÖNCE KERNELİ TELOFONUN İÇİNE ATIN.TELEFONU RECOVERY MODA ALIN VE İNSTALL ZİP'E TIKLAYIN KERNEL DOSYASINI BULUN VE ÜZERİNE TIKLAYIP YÜKLEYİN.RAM KULLANIMINI AZALTAMAK İÇİN YUKARIDA VERDİĞİM APK DOSYASI LİNKİNİ KULLANIN.

EĞER HAT SORUNU YAŞARSANIZ MODEM DOSYASINI KERNEL DOSYASINI YÜKLEDİĞİNİZ GİBİ YÜKLEYİN.

DİĞER KONULARIMIZ:
BLEKOTA S5 LİTE ROM YENİ ANDROİD 4.4.2

QS Final ROM ANDROİD 4.4.2

KLON İMEİ(HAT) SORUNU OLANLAR İÇİN MODEM:
ÖNCE MODEM DOSYASINI

PHİLZ TOUCH RECOVERY'DEN TELEFONUNUZA FLASHLAYIN

How to Install YunOS on Galaxy S3 i9300:
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

MODEM:
SORULARINIZI YORUM BÖLÜMÜNDE SORABİLİRSİNİZ ELİMDEN GELDİĞİ KADAR CEVAPLANDIRMAYA ÇALIŞIRIM.

Konu anlatımı ve linkler bana aittir.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: mess555 ve sat s3 al

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: burak1553

ciwano0114

Üye
kullanilan ram?
ota destegi ?
bilgisi olan

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
kullanilan ram?
ota destegi ?
bilgisi olan
Romda türkçe desteği yok ram kullanımı fazla önemli değil önemli olan romun stabil çalışması
Ben kullanmadım görsel olarak güzel olduğu için paylaştım

convay

Üye
arkadaslar romu bugun kurdum ben rom çince ingilizce fakay söyle bişi war romu yukleyın 2 dosyayıda google gaps da ilk önce yunos romunu cwmden flaslayın ıkıncı olarakta google gaps flaslayın kurulumu yapın google storeden morelocale2 diye bir program var onu indirip kurun super suyu aktıf edın menu türkçe oluyor ve cok iyi bir rom bence bi süre bu romda kalmayı düşünüyorum
sormak isteyen arkadaslar buyursun yardımcı olunur

• Beğen
Tepkiler: burak1553
burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar romu bugun kurdum ben rom çince ingilizce fakay söyle bişi war romu yukleyın 2 dosyayıda google gaps da ilk önce yunos romunu cwmden flaslayın ıkıncı olarakta google gaps flaslayın kurulumu yapın google storeden morelocale2 diye bir program var onu indirip kurun super suyu aktıf edın menu türkçe oluyor ve cok iyi bir rom bence bi süre bu romda kalmayı düşünüyorum
Öneriniz için teşekkürler
Söylediğiniz programı konuya ekledim

-Oruc

-Oruc

Üye
rom un stabiliyeti nasıl ve geçişlerde kasma vb gibi şeyler ses çıkısı falan açıklarmısın

convay

Üye
rom un stabiliyeti nasıl ve geçişlerde kasma vb gibi şeyler ses çıkısı falan açıklarmısın
dostum rom kullandıgım suana ki romların hepsınden bı gomlek fazla antutbackmarkı kurup bırde yazılıma kaç puan verdıgını gormek lazım ama rom guzel ben ıos 7 klavye kullanıyorum on numara oldu ynı more locale 2 dıye ı program var onuda kurunca pek bısey kalmıyo geri bazı yerlerı hala ingilizce ama dedım gıbı rom ses cıkışı guzel gecısler baya hızlı gelıstırıcıden ınce ayar yap telefon hakkında da ya gır more system settıng yanı developmend moduna tıkla pencere anımasyon o.5x gecıs anımasyonu 0.5x anımator sure olcegi 0.5x yap telefon fişek hızlı yanı baya bııı hersey calısıyo kardess

-Oruc

-Oruc

Üye
dostum rom kullandıgım suana ki romların hepsınden bı gomlek fazla antutbackmarkı kurup bırde yazılıma kaç puan verdıgını gormek lazım ama rom guzel ben ıos 7 klavye kullanıyorum on numara oldu ynı more locale 2 dıye ı program var onuda kurunca pek bısey kalmıyo geri bazı yerlerı hala ingilizce ama dedım gıbı rom ses cıkışı guzel gecısler baya hızlı gelıstırıcıden ınce ayar yap telefon hakkında da ya gır more system settıng yanı developmend moduna tıkla pencere anımasyon o.5x gecıs anımasyonu 0.5x anımator sure olcegi 0.5x yap telefon fişek hızlı yanı baya bııı hersey calısıyo kardess
Ekran goruntulerini ve bu ios klavyenin ve bide o programin linklerini verirmisin kardesim ekran goruntuler ozel deilse koyarmisin bi

Galaxypower

Üye
pil durumu nasıl kardeş ekran süresü falan kaç veriyo

sat s3 al

sat s3 al

Üye
güzele benziyor

• Beğen
Tepkiler: Lumia1520
onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
cyanogenmod un tema gömülü hali sanırsam

Galaxypower

Üye
kardeş ben yükledim boefla 7.2 yükledim telefon açılmıyor yardım edermisin acil

-Oruc

-Oruc

Üye
kullandım hızı hoştu ama dil yüzünden geri döndüm lollipopuma

padisah_58

padisah_58

Üye
kardeş ben yükledim boefla 7.2 yükledim telefon açılmıyor yardım edermisin acil
kardeş bildiğim kadarıyla boeffla kernel cm ve samsung tabanlı romlara uygun. bu tür romlara uygun değil. cihac birick olmuş olabilir. download menüyü cwm menüyü açabiliyorsan romu yeniden yükle.

Galaxypower

Üye
stock attım rom aşırı şarj yiyo

Galaxypower

Üye
bildiklerinin hepsini katıyla biliyorum bu yüzden sorun bataryamda yada rom aşırı şarj yiyior

padisah_58

padisah_58

Üye
madem biliyoırsun neden böyle acemi kullanıcılar gibi saçma sorular soruyorsun....