Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

tgoksen1

Üye
ustream canlı yayın actım Kullanıcı adı tgoksen

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Şunu ingilizceye çevirebilir misin abi? Twitterdan bombalayalım

Hakikaten bunu yapabilecek kadar ing bilen arkadaşlar tepkilerimizi şiddetli bir biçimde onlara iletmeli bence.

You disappointed millions of people by not giving the list clearly weeks ago! you have to give people the exact list of phones for next preview if you want to redeem yourself!

Böyle bir şey yazabilirsiniz.

tgoksen1

Üye

• Beğen
Tepkiler: yunus-emre-6606
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Güncellemenin tüm cihazlar için verilmemesinin nedeni hafızadaki bölümlerin yeniden yapılandırılmasından kaynaklanmış. Bu sorunu aşıp bir sonraki preview sürümünde daha fazla cihaz desteklenecekmiş.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
You disappointed millions of people by not giving the list clearly weeks ago! you have to give people the exact list of phones for next preview if you want to redeem yourself!

140 karekterş geçiyor :) Ayrıca daha kullanıcı etiketlenecek

osmanmert94

osmanmert94

Üye
'Hiç merak etmeyin aşırı derecede sorunlu en basitinden whatsappta 2. kelimeyi yazamıyorsunuz ve messenger açılmıyor kısaca w8.1 ile devam edin heves ettim ama pişman oldum en yakın zamanda 8.1e geri dönüyorum ve fu ll sürümü gelene kadar yüklemeyi düşünmüyorum.' Yükleyen bir arkadaştan yorum.
Aman Allah'ım!!!

dakamon

dakamon

Üye
Güncellemenin tüm cihazlar için verilmemesinin nedeni hafızadaki bölümlerin yeniden yapılandırılmasından kaynaklanmış. Bu sorunu aşıp bir sonraki preview sürümünde daha fazla cihaz desteklenecekmiş.
Bir sonraki de 10-20 günde gelir herhalde.

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
'Hiç merak etmeyin aşırı derecede sorunlu en basitinden whatsappta 2. kelimeyi yazamıyorsunuz ve messenger açılmıyor kısaca w8.1 ile devam edin heves ettim ama pişman oldum en yakın zamanda 8.1e geri dönüyorum ve fu ll sürümü gelene kadar yüklemeyi düşünmüyorum.' Yükleyen bir arkadaştan yorum.

İlginç...

Esendağlı

Esendağlı

Üye

Ben twit.kullanmıyorum maalesef:)ayrıca ne yazıyor burda merak ettim,yeterince şiddetli mi diye:)

zbahadir

Üye
Kısacası aşırı genleşen balon patladı. Herkese geçmiş olsun. :islik

skynet

Üye
Acill ss bekleniyor :sos

pissed26

pissed26

Üye
Ss bekliyoruz arkadaşlar

tgoksen1

Üye
benım anladıgım denıme hoş geldınız dedi?

parberk99

parberk99

Üye
SS lütfen!!!

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bir sonraki de 10-20 günde gelir herhalde.
Aslında tam tersi. Insiders Programı başladıktan sonra artık sürekli güncelleme yayınlanıyor. O yüzden de otomatik güncelleme kapatılamıyor. Yani sorun açıldığı an yayınlanan ilk güncellemede yeni cihazlar listeye eklenir.

parberk99

parberk99

Üye
Bu arada HTC 8s sahiplerine geçmiş olsun. Minimum 8 GB

Üst Alt