® WiFiKeyView v1.0.4 [Türkçe] | Xposed Wifi Şifresi Modülü

Sponsorlu Bağlantılar

murat3702

murat3702

Üye
4.2.2 gorebiliyorum.Ayarlardan bagli oldugunuz wifi sunucusuna basili tutup sifreyi goster secenegine tiklayin.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: SHS

hasanarda22

hasanarda22

Üye
şifreyi gösterdiği anın fotoğrafını gönderir misniz ?

hasanarda22

hasanarda22

Üye
bende de menüde şifre göster yazısı çıkıyor ama bir işe yaramıyor. 4.3 s3 te denicem bide bakalım orda be olcak.

Morpheuz

Morpheuz

Üye
Aslında şifreyi kendin biliyosan çok işe yaramaz. Ama hani şu wifi şifresini bilip yalvar yakar zar zor şifreyi göstermeden giren arkadaşlar var ya :D Bu modülü yapanda aynı durumu yaşamış heralde :D Konu için :tşk:

SHS

SHS

Üye
    Konu Sahibi
Aslında şifreyi kendin biliyosan çok işe yaramaz. Ama hani şu wifi şifresini bilip yalvar yakar zar zor şifreyi göstermeden giren arkadaşlar var ya :D Bu modülü yapanda aynı durumu yaşamış heralde :D Konu için :tşk:

:rica:

AKDELİKAN

AKDELİKAN

Üye
:tşk::tşk::tşk:

• Beğen
Tepkiler: SHS
palpolisi

palpolisi

Üye
Root yetkisi olmadan bu uygulama çalışıyormu :cool hayret bi ara lazım olmuştu. Teşekkürler belki günün birinde lazım olur.

SHS

SHS

Üye
    Konu Sahibi
palpolisi

palpolisi

Üye
Ne anladım o zaman ben 4.2.2 root yapmak kolay ama ilerisi sorun çeşke android 4.2.2 de son bulsaydı zaten Symbian dan sevmem güncelleme olayını mutlaka bi sorun çıkar mutlaka ya kesin çıkmama şansı yok. Symbian güncellendi Belle yi sonra kafayı yedi tarayıcı sonra telefon kendini duvarda buldu. Bu S4 de güncellenmiş ps3 kolu takamıyorum

Symbianizer

Symbianizer

Üye
:tşk:

The Pancar

The Pancar

Üye
Yani artık arkadaşların bize göstermeden yazdıkları şifreleri görebilecekmiyiz [emoji48]

Üst Alt