hasan3472ty
Üye
Değerli insan bi önceki sürüm kalkmıyor buda üstüne kurulmuyorEyvallah Sait abi![]()
Değerli insan bi önceki sürüm kalkmıyor buda üstüne kurulmuyorEyvallah Sait abi![]()
Değerli insan bi önceki sürüm kalkmıyor buda üstüne kurulmuyor
Yönetici də görünmüyor .Niye kalkmıyor?
Uygulama yöneticisinden kaldırılabilir
Yönetici də görünmüyor .
Kaldır diyorum kalkıyor . Ama yine yüklü görünüyor . bu versiyonu yükleyince başarısız diyorYüklümü değil mi?
Kaldır diyorum kalkıyor . Ama yine yüklü görünüyor . bu versiyonu yükleyince başarısız diyor
Netim yavaş yine bi bakimMarketten yükleniyormu?
Değerli insan galiba silinmiyor . Hiç bir yerde sistemde klasörünü bulamadım yoksa müdahale ederdim cihaz zaten rootlu
@Bahadir_fb
Oke öyle yapayım olursa belki kalkarUygulama ile ilgili birseyler kalmış olmalı cihazda imza uyuşmazlığı nedeniyle yüklenmeyebilir, daha õnce yüklü olan apk yı yükleyebilirsin.
Evet eskisi oluyor ama yenisi olmuyor . Uygulama Yönetici den kalkıyor ama es ten bakınca duruyor ve kaldırınca açılmıyor . Yükleyince açılıyor . Demekki eskisi ile idare edeceğiz . Tuhaf bir sorun .Uygulama ile ilgili birseyler kalmış olmalı cihazda imza uyuşmazlığı nedeniyle yüklenmeyebilir, daha õnce yüklü olan apk yı yükleyebilirsin.
Teşekkürler #kilitehayır
Retricanın son premium sürümü bırakında açık kalsın