Tavsiye HTC ONE M8

Sponsorlu Bağlantılar

FeLonieS

FeLonieS

Üye
    Konu Sahibi
HTC ONE M8
Arkadaşlar kısa zaman önce m8 sipariş ettim 1 haftaya elime ulaşacak ve 1 ay içinde değiştirme imkanım olacak, m8 kullanıcılarından yorum almak istedim ama Ama Kullanıcı klübü olmadığı için konu açma ihtiyacı duydum. M8 kullanan arkadaşlar telefonun artı ve eksi yönlerini söyleyebilir mi?

FeLonieS

FeLonieS

Üye
    Konu Sahibi
Ben almayı düşünüyorum Z2 de alabilirim ama karar veremedim daha, siz nereden sipariş ettiniz
Hepsiburada dan sipariş ettim bir tanıdık vasıtası ile. Sağ olsun değişim imkanı da sunacak ama bende z2 arasında kaldım hangisi benim için iyisi olur bilemedim m8 dedim bir anda. :D

Rainesto

Rainesto

Üye
Bir akrabamda var kamerası hiç tatmin etmedi.

• Beğen
Tepkiler: FeLonieS
FeLonieS

FeLonieS

Üye
    Konu Sahibi
Bana da kamerası çok tatminkar dediler ama.

FeLonieS

FeLonieS

Üye
    Konu Sahibi
98farom98

98farom98

Üye
Valla Z2 alsan daha iyiydi ben kullanıyorum çok memnunum kamera şarj ekran bakımından :oke:

• Beğen
FeLonieS

FeLonieS

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: 98farom98
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Değiştirme imkânın varmış. Bence de Z2 daha iyi bir cihaz.

• Beğen
FeLonieS

FeLonieS

Üye
    Konu Sahibi
Kesinlikle hocam ebat ve görünüş benim için önemli yani yakışıklı olması lazım yoksa ben Z2 nin özelliklerinin M8 den iyi olduğunun kanaatindeyim.

Kıyaslama yapmadan bana yorum yapabilicek misiniz?
Kamerası falan çok pişman eder mi aldığıma?

• Beğen
98farom98

98farom98

Üye
Kesinlikle hocam ebat ve görünüş benim için önemli yani yakışıklı olması lazım yoksa ben Z2 nin özelliklerinin M8 den iyi olduğunun kanaatindeyim.

Kıyaslama yapmadan bana yorum yapabilicek misiniz?
Kamerası falan çok pişman eder mi aldığıma?
Anladım tabi M8 biraz daha yakışıklı gibi Z2 den :)

• Beğen
FeLonieS

FeLonieS

Üye
    Konu Sahibi
Bana göre öyle tabi sonuçta kişisel bir yorum benim yaptığım.
Kamerası tatminkâr olur mu acaba?

98farom98

98farom98

Üye
Bana göre öyle tabi sonuçta kişisel bir yorum benim yaptığım.
Kamerası tatminkâr olur mu acaba?
Eh işte kardeşim M8 in kamerasından pek memnun değil millet ama yinede bilmiyorum

• Beğen
FeLonieS

FeLonieS

Üye
    Konu Sahibi
Eh işte kardeşim M8 in kamerasından pek memnun değil millet ama yinede bilmiyorum
Elime geçince daha iyi anlayacağım anlaşılan. :D İnşallah çok pişman etmez çünkü görünümü çok hoş, çok yakışıklı geri göndermek istemem.

• Beğen
98farom98

98farom98

Üye
Elime geçince daha iyi anlayacağım anlaşılan. :D İnşallah çok pişman etmez çünkü görünümü çok hoş, çok yakışıklı geri göndermek istemem.
İnşallah yanıltmaz seni hayırlı olsun kardeşim

• Beğen
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Artık HTC'nin tasarımları hoşuma gitmiyor benim. Köşeli cihazları seviyorum. Tasarım önemli unsur tabiki ama uzun süre kullanacağın için bir süre sonra tasarıma bakmayacaksın. M8'in kamerası seni pişman etmez , hatta iyi de bir kamerası var. Ancak istediği kadar iyi çeksin neticesinde 4 Megapiksel olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Hemen saldırı moduna geçmeyin , ben de biliyorum her şey megapiksel değil ama yıl olmuş 2015 , 4 megapiksel kamera mı olur ;)

• Beğen
Tepkiler: 98farom98 ve FeLonieS
YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
Artık HTC'nin tasarımları hoşuma gitmiyor benim. Köşeli cihazları seviyorum. Tasarım önemli unsur tabiki ama uzun süre kullanacağın için bir süre sonra tasarıma bakmayacaksın. M8'in kamerası seni pişman etmez , hatta iyi de bir kamerası var. Ancak istediği kadar iyi çeksin neticesinde 4 Megapiksel olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Hemen saldırı moduna geçmeyin , ben de biliyorum her şey megapiksel değil ama yıl olmuş 2015 , 4 megapiksel kamera mı olur ;)
4 mü?

• Beğen

Üst Alt