kredi karti alacam yardim

Sponsorlu Bağlantılar

byAndroid

byAndroid

Üye
Paypal alsana internetten alisveris yapcaksan

Anil-D

Anil-D

Üye
heyt be adam tanidi seni yunus

yunus4554

yunus4554

Üye
    Konu Sahibi
karıştırmışım sanırım ama yaşınız kaç ?
Maxicep üyeleri bişi deyice kızıyorlar(değiştirdim adını) - MaxiCep konuda 21 olarak geçmekte o zamanlar (2012)
---------------
yunus4554 kimdir :) - MaxiCep burada da 17 oluyor (2013)
yas 18 kardesim ozamanlar 16 di :D
karıştırmışım sanırım ama yaşınız kaç ?
Maxicep üyeleri bişi deyice kızıyorlar(değiştirdim adını) - MaxiCep konuda 21 olarak geçmekte o zamanlar (2012)
---------------
yunus4554 kimdir :) - MaxiCep burada da 17 oluyor (2013)
heyt be adam tanidi seni yunus
aynen :D

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
aynen :D
ama ordaki arkadaş sen 21 yaşındasın diyor :ehe :kop: anlaşılan herkese farklı bir yaklaşım var, birde ben senin kardeşin değilim o kelimeyi bana kullanma :oke:
@MrTech sana 21 mi demiş o zamanlar :D :ehe

yunus4554

yunus4554

Üye
    Konu Sahibi
ama ordaki arkadaş sen 21 yaşındasın diyor :ehe :kop: anlaşılan herkese farklı bir yaklaşım var, birde ben senin kardeşin değilim o kelimeyi bana kullanma :oke:
@MrTech sana 21 mi demiş o zamanlar :D :ehe
usta kardessim lafinaa niye alindin ben yasins bakmamistim :(

0MG90

0MG90

Üye
18 yaşındasın liseye gidiyorsun veya lise bitti kredi kartı mı alacaksın? Ön ödemeli kartlar neyinize yetmiyor anlamıyorum.

yunus4554

yunus4554

Üye
    Konu Sahibi
18 yaşındasın liseye gidiyorsun veya lise bitti kredi kartı mı alacaksın? Ön ödemeli kartlar neyinize yetmiyor anlamıyorum.
usta kucuk bir ilcede yasiyorum ve teklonojik urunler cok yok bende internetten siparis edecem ama kredi karti lazim bilmem anlata bildim mi

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
usta kucuk bir ilcede yasiyorum ve teklonojik urunler cok yok bende internetten siparis edecem ama kredi karti lazim bilmem anlata bildim mi
Paypal, ininal bunlarda mastercard geçen her sitede geçecektir, kredi kartı riskli iş hele ki çalışmayan biri için, bir söz var mesela şuan ki konumuzla alakalı: bekara eş boşamak kolaydır :oke:

• Beğen
Tepkiler: 0MG90 ve byAndroid
byAndroid

byAndroid

Üye
Aynen dedim paypal al diye dinlemiyor adam

esmeerr

esmeerr

Üye
Eğer üniversiteye falan gidiyorsan yada universiteli bir tanıdığın varsa isbankasi kart veriyor ben universiteye giderken aynı senin gibi kart almak istedim butun banka lar gelirim olmadığı için kart vermedi ama sadece isbankasi 250 tl limitli bir kart verdi

yunus4554

yunus4554

Üye
    Konu Sahibi
Eğer üniversiteye falan gidiyorsan yada universiteli bir tanıdığın varsa isbankasi kart veriyor ben universiteye giderken aynı senin gibi kart almak istedim butun banka lar gelirim olmadığı için kart vermedi ama sadece isbankasi 250 tl limitli bir kart verdi
yakinimdan unvrsteye giden de yok :(

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Öğrenci kartı çıkarabilirsin kardeşim 500 tl limiti oluyor. Tavsiyem finasbank dan al ek taksit yapıyorlar ve faizi diğerlerine göre daha düşük.

yunus4554

yunus4554

Üye
    Konu Sahibi
Öğrenci kartı çıkarabilirsin kardeşim 500 tl limiti oluyor. Tavsiyem finasbank dan al ek taksit yapıyorlar ve faizi diğerlerine göre daha düşük.
ogrenci deyilim ama gidip tum bankalari dolasacagim

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Öğrenci olmaman sıkıntı çıkarabilir ama :(

Üst Alt