abandonware
Üye
çok güzelley amaEvebenyn denetimleri mi, kesinlikle hayır at çöpe gitsin![]()

çok güzelley amaEvebenyn denetimleri mi, kesinlikle hayır at çöpe gitsin![]()

i'm feelin' a little redDeepfreeze en iyisi![]()
i'm feelin' a little red
Ben sisteme bile kuramadımYararlı konunun çöpe döndüğünü gördüm de gereksiz konunun az da ölsa işe yarar bir konuya gördüğünü görmek hayret verici hepinizi tebrik ederim.Kendi fikrimi de belirteyim Eset Smart Securiy kurduğumda sistemde bariz bi yavaşlama olmuştu ve silmiştim. Win8 kurduğumdan beri benim için en iyi antivirüs Windows Defender.
ESET bana 3 aylık smart sec. lisansı hediye etmişti, bi sisteme kurayım şans vereyim dedim fakat 2 kere denememe rağmen 2 sindede mavi ekran aldım.. Herneyse.. Lafın kısası, Windows Defender'a güvenipte iş yapmayın derim.deepfreeze antivürüs değil kiDeepfreeze en iyisi![]()
Deepfreeze virüs bulaşsa bile bir reset ile sorunu çözüyor, 3 seneye yakin oldu virüs proğramı kullanmıyorum.deepfreeze antivürüs değil ki
ama en büyük sıkıntısı bilgisayarı kapattıktan sonra oturum boyunca yüklediğin verileri silmesiDeepfreeze virüs bulaşsa bile bir reset ile sorunu çözüyor, 3 seneye yakin oldu virüs proğramı kullanmıyorum.
O bir sıkıntı değil özellikama en büyük sıkıntısı bilgisayarı kapattıktan sonra oturum boyunca yüklediğin verileri silmesi

Deepfreze sadece C de aktif ediyorum D ve E disk sürücülerinde kapalı. Kayit edecegim dosyalarim genelde E de oyunlar vs. D diskinde, Bazı oyunlar savelerini örneğin crysis3 C'de belgelerime kaydediyor oyundan çıkınca onu D'ye yedekliyorum bilgisayarı yeniden başlattığımda tekrar belgelerime kopyaliyorum. Bu şekilde hiç bir veri kaybı yaşamadım tabi unutmadığım süreceama en büyük sıkıntısı bilgisayarı kapattıktan sonra oturum boyunca yüklediğin verileri silmesi

İşin yoksa uğraş durDeepfreze sadece C de aktif ediyorum D ve E disk sürücülerinde kapalı. Kayit edecegim dosyalarim genelde E de oyunlar vs. D diskinde, Bazı oyunlar savelerini örneğin crysis3 C'de belgelerime kaydediyor oyundan çıkınca onu D'ye yedekliyorum bilgisayarı yeniden başlattığımda tekrar belgelerime kopyaliyorum. Bu şekilde hiç bir veri kaybı yaşamadım tabi unutmadığım sürece![]()

Virus bulaştırıp format atmaktan iyidirİşin yoksa uğraş dur![]()

virüs bulaştıktan sonra format mı atılırVirus bulaştırıp format atmaktan iyidir![]()
virüsü siliverirsin nolacak 
Tehlikeli mavi ekran çıkartan virüs vb. onlardan bahsediyorum, hem bilgisayarida kastirmiyorvirüs bulaştıktan sonra format mı atılırvirüsü siliverirsin nolacak
![]()

gidip bi stux.net gibi virüsler bulaşırsa deepfreeze de pek düzeltemez durumu.. diğer virüsler bir şekilde halledilir yinede yaTehlikeli mavi ekran çıkartan virüs vb. onlardan bahsediyorum, hem bilgisayarida kastirmiyor![]()

gidip bi stux.net gibi virüsler bulaşırsa deepfreeze de pek düzeltemez durumu.. diğer virüsler bir şekilde halledilir yinede ya![]()