Kurtuldum zaa :D

Sponsorlu Bağlantılar

Buraxlive

Buraxlive

Üye
Deepfreeze en iyisi :ehe

Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
Yararlı konunun çöpe döndüğünü gördüm de gereksiz konunun az da ölsa işe yarar bir konuya gördüğünü görmek hayret verici hepinizi tebrik ederim.Kendi fikrimi de belirteyim Eset Smart Securiy kurduğumda sistemde bariz bi yavaşlama olmuştu ve silmiştim. Win8 kurduğumdan beri benim için en iyi antivirüs Windows Defender.

zombaka

zombaka

Üye
:tşk:

abandonware

abandonware

Üye
Yararlı konunun çöpe döndüğünü gördüm de gereksiz konunun az da ölsa işe yarar bir konuya gördüğünü görmek hayret verici hepinizi tebrik ederim.Kendi fikrimi de belirteyim Eset Smart Securiy kurduğumda sistemde bariz bi yavaşlama olmuştu ve silmiştim. Win8 kurduğumdan beri benim için en iyi antivirüs Windows Defender.
Ben sisteme bile kuramadım :zzz: ESET bana 3 aylık smart sec. lisansı hediye etmişti, bi sisteme kurayım şans vereyim dedim fakat 2 kere denememe rağmen 2 sindede mavi ekran aldım.. Herneyse.. Lafın kısası, Windows Defender'a güvenipte iş yapmayın derim.

abandonware

abandonware

Üye
deepfreeze ve antivirüs programı kullanmıyorum. bilinçli oldukça çokta bi sorunla karşılaşmıyorsun, bulaşan virüsleride manuel olrak temizliyorsun

angara bebesi

Üye
Deepfreeze virüs bulaşsa bile bir reset ile sorunu çözüyor, 3 seneye yakin oldu virüs proğramı kullanmıyorum.
ama en büyük sıkıntısı bilgisayarı kapattıktan sonra oturum boyunca yüklediğin verileri silmesi

EmekHırsızı

EmekHırsızı

Üye
    Konu Sahibi
Windows defender'la devam

Buraxlive

Buraxlive

Üye
ama en büyük sıkıntısı bilgisayarı kapattıktan sonra oturum boyunca yüklediğin verileri silmesi
Deepfreze sadece C de aktif ediyorum D ve E disk sürücülerinde kapalı. Kayit edecegim dosyalarim genelde E de oyunlar vs. D diskinde, Bazı oyunlar savelerini örneğin crysis3 C'de belgelerime kaydediyor oyundan çıkınca onu D'ye yedekliyorum bilgisayarı yeniden başlattığımda tekrar belgelerime kopyaliyorum. Bu şekilde hiç bir veri kaybı yaşamadım tabi unutmadığım sürece :)

abandonware

abandonware

Üye
Deepfreze sadece C de aktif ediyorum D ve E disk sürücülerinde kapalı. Kayit edecegim dosyalarim genelde E de oyunlar vs. D diskinde, Bazı oyunlar savelerini örneğin crysis3 C'de belgelerime kaydediyor oyundan çıkınca onu D'ye yedekliyorum bilgisayarı yeniden başlattığımda tekrar belgelerime kopyaliyorum. Bu şekilde hiç bir veri kaybı yaşamadım tabi unutmadığım sürece :)
İşin yoksa uğraş dur :zong:

abandonware

abandonware

Üye
Tehlikeli mavi ekran çıkartan virüs vb. onlardan bahsediyorum, hem bilgisayarida kastirmiyor :)
gidip bi stux.net gibi virüsler bulaşırsa deepfreeze de pek düzeltemez durumu.. diğer virüsler bir şekilde halledilir yinede ya :hmmm

Buraxlive

Buraxlive

Üye
gidip bi stux.net gibi virüsler bulaşırsa deepfreeze de pek düzeltemez durumu.. diğer virüsler bir şekilde halledilir yinede ya :hmmm

Bu şekilde hiç bir sıkıntı yaşamadım, tabii sürekli dosya indirip Flash bellek takıp çıkartan biri için riskli olabilir.

Takipçi Satın Al

Üst Alt